BetCity Shield
thumbnail

Dit wordt het weekend

Laatste update 14-08-2023

4 min leestijd

Komend weekend staat de eerste speelronde van de Eredivisie ons te wachten. Ajax neemt het in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Heracles Almelo. Deze wedstrijd staat zaterdagavond om 20:00 uur in Amsterdam gepland.

In de laatste weken gaat het veelvuldig over Ajax. Het is onrustig in Amsterdam, maar het lijkt er ondertussen toch flink op dat Sven Mislintat met geld zal gaan smijten. Onder meer Chuba Akpom, Josip Sutalo, Hiroki Ito, Ian Maatsen en zelfs Hakim Ziyech worden aan de 36-voudig landskampioen gelinkt.
Dat Ajax een veelbewogen seizoen achter de rug heeft, dat lijkt duidelijk. Zowel Steven Bergwijn als Brian Brobbey werd voor veel geld naar Amsterdam gehaald. Beide spelers wisten de hoge verwachtingen echter niet waar te maken. Mohammed Kudus leek op weg naar Brighton & Hove maar wist binnen het ultimatum van Ajax geen persoonlijk akkoord met de Engelse subtopper te bereiken. Alles wijst er dan ook op dat de Ghanees tegen Heracles Almelo zal gaan starten.

Amsterdamse aanval

Bergwijn is de nieuwe aanvoerder van de Amsterdammers. Dit heeft de 25-jarige aanvaller mede te danken aan een uitstekende voorbereiding. De oud-PSV’er was tegen Shakhtar Donetsk en SpVgg Unterhaching trefzeker, terwijl Bergwijn de assist gaf op Brobbey in de 3-1 nederlaag tegen Borussia Dortmund. Een nieuwe assist van de linksbuiten van Ajax levert je 4.50 keer je inzet op.
Brobbey zit in hetzelfde schuitje als Bergwijn. De 21-jarige spits heeft een teleurstellend seizoen achter de rug, maar kende een goede voorbereiding. In de laatste 3 duels was de oud-spits van RB Leipzig zelfs trefzeker. SpVgg Unterhaching, FC Augsburg en Borussia Dortmund wisten Brobbey niet af te stoppen. Een nieuwe treffer tegen Heracles Almelo levert je 1.78 keer je inzet op. Weet de spits van de Amsterdammers zelfs tweemaal het net te vinden? Dan pak je zelfs 4.00 keer je inzet.
Kudus was vorig seizoen één van de hoogtepunten bij Ajax. De Ghanees leek te gaan vertrekken, maar staat nog altijd onder contract bij de Amsterdammers. Vorig seizoen was Kudus maar liefst 11 keer trefzeker. BetCity heeft een nieuwe treffer van de linkspoot tegen Heracles Almelo geboost. Normaliter krijg je 2.13 keer je inzet terug voor een goaltje van Kudus, maar deze is aangepast naar zelfs 2.50 keer je inzet.
Voorzie je een probleemloze seizoenstart van Ajax tegen promovendus Heracles Almelo en een hoofdrol voor Bergwijn, Brobbey en/of Kudus? Plaats dan hier een betje op Ajax - Heracles Almelo.

Betcity Academy

thumbnail

BetCity Betslip #16: Super Sundayyy!

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Feyenoord - PSV, Tottenham Hotspur - Manchester City & Le Havre - Paris Saint-Germain.

5 min leestijd

thumbnail

BetCity Betslip #15: Ajax & AZ hopen op een wonder!

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Marseille - Ajax & AZ - Zrinjski Mostar.

5 min leestijd

thumbnail

Bet Builder Feyenoord - Atlético Madrid: 7.00 keer je inzet!

Feyenoord - Atlético Madrid staat voor de boeg. Dinsdagavond om 21:00 uur wordt deze kraker in De Kuip afgetrapt. Een do-or-die wedstrijd voor de Rotterdammers. Wij hebben voor jou een Bet Builder klaarstaan, met maar liefst 7.00 keer je inzet.

5 min leestijd

thumbnail

Game of the Week: Multi Wild 8 Player

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat er weer een splinternieuw spel in de schijnwerpers staat bij BetCity! De Game of the Week is een spannende nieuwe gokkast uit de spelcollectie van Stakelogic. Multi Wild 8 Player is een absolute klassieker en zal bij veel spelers het authentieke gevoel van de gokkast opwekken. Natuurlijk kan je de Multi Wild 8 Player gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

5 min leestijd