5 min leestijd

thumbnail

Een nieuwe editie van dit was het weekend. In de media was Ons Oranje vanzelfsprekend - in positieve zin - een hot topic, terwijl het bij onze Zuiderburen zeer onrustig is. Wij praten je bij!

Oranje boven

Met 3 punten uit de eerste 2 wedstrijden kende het Nederlands elftal tegen notabene Frankrijk en Gibraltar een teleurstellende start van de EK-kwalificatie. In deze interlandperiode kreeg Ons Oranje de kans om zich te herstellen.
Na de 3-0 overwinning op Griekenland was het de beurt aan Ierland. De ploeg van Ronald Koeman begon in Dublin dra-ma-tisch. Binnen 2 minuten kregen de Ieren een dot van een kans en na 4 minuten was het raak. Na 19 minuten tekende Cody Gakpo vanaf 11 meter voor de gelijkmaker en dit was tevens ook de ruststand (1-1).
In de tweede helft was het Nederlands elftal heer en meester. Na een tactische omzetting en het inbrengen van Tijjani Reijnders en Wout Weghorst had Ons Oranje de wedstrijd stevig in handen. Na slechts 10 minuten spelen in de tweede helft trok Nederland de wedstrijd naar zich toe. Invaller Weghorst tekende na een fabuleuze aanval voor de eindstand: 1-2.

Overige interlands

Niet alleen het Nederlands elftal kwam in actie. In Groep B staat Oranje samen met Griekenland op 9 punten, maar de laatstgenoemde heeft een wedstrijd meer gespeeld. Ierland lijkt na de nederlaag tegen Nederland kansloos voor een EK-ticket. Frankrijk is in deze poule nog altijd foutloos.
Duitsland bevindt zich momenteel in een enorme crisis. Onze Oosterburen gingen tegen Japan met 1-4 ten onder en verloren zo de vierde van de laatste 5 interlands. Hansi Flick is ontslagen na dit pak slaag tegen Japan en notabene Louis van Gaal wordt genoemd als een van de potentiële opvolgers van de Duitser.
Dindsdag 12 september komt Duitsland opnieuw in actie. De Duitsers ontvangen in de thuisbasis van Borussia Dortmund Frankrijk. Een kleine tip van ons, zo zit er enorme value op de Fransen. Een overwinning van Les Bleus levert je maar liefst 2.15 keer je inzet op. Deze kraker is overigens ook onze Wedstrijd van de Week. Speel hier je €5 Free Bet vrij.
Overige interessante uitslagen:
  • Georgië 1 - 7 Spanje
  • Estland 0-5 Zweden
  • Oekraïne 1-1 Engeland
  • Azerbeidzjan 0-1 België
  • Terugblik betslip

Zó dichtbij waren we. Scott McTominay scoorde voor 6.00 keer je inzet, terwijl VVV-Venlo won op bezoek bij Telstar. De meest gemakkelijke weddenschap ging echter fout. Zo hadden we 2 of meer doelpunten van Engeland nodig, maar The Three Lions kwamen tegen Oekraïne niet verder dan een 1-1 gelijkspel...