back arrow

SPORT

BetCity Betslip #23: Super Cup & Girona - Atlético!

Laatste update 14-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Atalanta - Sassuolo, Paris Saint-Germain - Toulouse en Girona - Atlético Madrid.

Atalanta - Sassuolo: Atalanta wint (1.55)

We trappen de 23ste editie van de 'BetCity Betslip' af in Italië. Niet de Serie A, maar de Coppa Italia is het podium voor de ontmoeting tussen Atalanta en Sassuolo. De winnaar van deze clash in Bergamo plaatst zich voor de kwartfinale van het Italiaanse bekertoernooi.
Wat ons betreft kan deze wedstrijd alleen de kant van Atalanta opvallen. De thuisploeg won liefst 4 van de laatste 5 wedstrijden en versloeg in deze reeks onder meer AC Milan (3-2). Sassuolo pakte daarentegen slechts één punt in de laatste 5 duels. In deze reeks waren zelfs Genoa (1-2) en Cagliari (2-1) te sterk voor Sassuolo. Wij voorzien een probleemloze avond voor Atalanta.

Paris Saint-Germain - Toulouse: Vitinha over 0.5 schoten op doel (2.12)

Woensdag 3 januari 2024 staat de Trophée des Champions - oftewel de Franse Super Cup - op het programma. Vanaf 20:45 uur is het Parc des Princes het podium voor de ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en Toulouse.
Wij voorzien in de Franse hoofdstad ten minste één schot op doel van Vitinha. De Portugees wist in 6 van zijn laatste 7 basisplaatsen minimaal één doelpoging tussen de palen te lossen. De bookmakers voorzien liefst 7 schoten op doel van Paris Saint-Germain, waardoor een quotering van 2.12 voor een doelpoging tussen de palen van Vitinha gekkenwerk is.

Girona - Atlético Madrid: Gelijkspel geen weddenschap: Girona wint (1.86)

We sluiten de 'BetCity Betslip' af met een absolute topper in La Liga: Girona - Atlético Madrid. Beide ploegen willen koste wat het kost in Estadio Municipal de Montilivi de 3 punten pakken.
Girona is in Spanje bezig aan een verrassend goed seizoen. Na 18 competitiewedstrijden staat de teller op liefst 45 punten, evenveel als koploper Real Madrid. Girona verloor dit seizoen slechts één wedstrijd. Tegen Atlético Madrid is de formatie van Michel in onze ogen dan ook de favoriet.
Atlético Madrid volgt op de derde plek met 38 punten, op 7 punten van Girona. De bezoekers verkeren de laatste weken in een mindere vorm. Slechts 2 van de laatste 5 competitiewedstrijden werden gewonnen. Buitenshuis verloren de Madrilenen 3 van de laatste 4 duels. Kortom, wij verwachten dat Girona opnieuw in La Liga weet te verrassen.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Atalanta wint van Sassuolo (1.55)
  • Vitinha schiet over 0.5 keer op doel tegen Toulouse (2.12)
  • Gelijkspel geen weddenschap: Girona wint van Atlético Madrid (1.86)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 6.11!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!