back arrow

SPORT

BetCity Betslip #21: 5.72 keer je inzet op kerstavond!

Laatste update 22-12-2023

5 min leestijd

promotional image

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Motherwell - Rangers FC, Wolverhampton Wanderers - Chelsea & Fenerbahce - Galatasaray.

Motherwell - Rangers FC: Abdallah Sima scoort (2.06)

We trappen zondag 24 december, oftewel kerstavond, af in Schotland. In de negentiende speelronde van de Premiership ontvangt Motherwell in de eigen thuisbasis het grote Rangers FC.
De bezoekers zijn bezig aan een uitstekend seizoen. Na 16 competitiewedstrijden staat de teller op 37 punten, 5 minder dan Celtic. De laatstgenoemde heeft echter 2 duels meer gespeeld en dus staat Rangers op minder verliespunten. Tegen het laag geklasseerde Motherwell telt dan ook alleen een overwinning.
Een zege van Rangers levert je slechts 1.33 keer je inzet op en dat vinden wij niet interessant. Wij voorzien op Fir Park een doelpunt van Abdallah Sima, tegen een quotering van 2.06. De 22-jarige aanvaller is de laatste weken de man in vorm bij Rangers. In de laatste 5 duels was de Senegalees 5 keer trefzeker. In deze reeks scoorde Sima ook op bezoek bij het Spaanse Real Betis in de UEFA Europa League.

Wolves - Chelsea: Nicolas Jackson over 0.5 schoten op doel (1.76)

We zetten de 'BetCity Betslip' voort in het Verenigd Koninkrijk. In de Premier League staat er zondag 24 december één competitiewedstrijd op het programma: Wolverhampton Wanderers - Chelsea.
Net als in Schotland focussen wij ons bij deze Premier League-ontmoeting niet op een 1x2 weddenschap. Wij voorzien in het Molineux Stadium ten minste één schot tussen de palen van Chelsea-spits Nicolas Jackson.
In de Premier League komt de landgenoot van Sima gemiddeld gezien tot 1.43 schoten op doel per 90 minuten. In zijn laatste 6 duels in de competitie schoot Jackson 10 keer op doel. In de laatste speelronde was het tegen Sheffield United tweemaal raak. De bookmakers voorzien minimaal 5 doelpogingen tussen de palen van The Blues, waardoor slechts één schot op doel van Jackson een zekerheidje lijkt.

Fenerbahce - Galatasaray: Over 2.5 goals (1.58)

We sluiten de 21ste editie van de ‘BetCity Betslip’ af met een Turkse kraker. In de achttiende speelronde van de Süper Lig staat ons de wedstrijd van het jaar te wachten: Fenerbahce - Galatasaray.
Na 16 speelrondes lijkt het duidelijk dat één van deze ploegen kampioen gaat worden. Zowel Fenerbahce als Galatasaray staat momenteel op 43 punten. Kayserispor volgt met slechts 29 punten op de derde plek. Beide formaties verkeren in topvorm en wij durven in het Sukru Saracoglu Stadium geen winnaar aan te wijzen.
Wij voorzien in Istanbul ten minste 3 treffers. De aanwezigheid van Fenerbahce is de reden voor deze weddenschap. De thuisploeg zag in de laatste 5 wedstrijden 27 (!) doelpunten. Dit komt neer op een gemiddelde van liefst 5,4 goals per duel. In de laatste 2 ontmoetingen tussen Fenerbahce en Galatasaray was deze bet winnend. Wij zijn dan ook van mening dat een quotering van 1.58 té hoog is voor deze weddenschap.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Abdallah Sima scoort (2.06)
  • Nicolas Jackson over 0.5 schoten op doel (1.76)
  • Over 2.5 goals bij Fenerbahce - Galatasaray (1.58)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.72!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!