BetCity Betslip #20: La Liga, Ligue 1 & de KNVB Beker!

Laatste update 28-08-2024

5 min leestijd

promotional image

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: FC Barcelona - Almería, Montpellier - Marseille & Feyenoord - FC Utrecht.

FC Barcelona - Almería: Almería over 2.5 schoten op doel (1.89)

We trappen deze doordeweekse speelronde af in Spanje. In de achttiende speelronde van La Liga ontvangt FC Barcelona in de eigen thuisbasis Almería. Voor de Catalanen tellen tegen de hekkensluiter alleen de 3 punten, maar gezien de vorm waarin de ploeg van Xavi Hernández verkeert kan dit nog weleens een zware klus worden.
Almeria won dit seizoen nog geen competitiewedstrijd, maar verloor slechts één van de laatste 3 duels in La Liga. Tweemaal werd er gelijkgespeeld en alleen Atlético Madrid wist in deze reeks nipt met 2-1 te winnen van Almería. Barcelona won geen van de laatste 3 wedstrijden in alle competities. Daarnaast ontbreekt Frenkie de Jong tegen de promovendus vanwege een schorsing.
Wij voorzien in Estadio Olímpico ten minste 3 schoten op doel van Almería. De laatstgenoemde wist deze line in 8 van de laatste 10 wedstrijden te halen. Onlangs wist Almería tegen Atlético Madrid ook 5 doelpogingen tussen de palen af te vuren. De defensie van FC Barcelona is zo lek als een mandje, wat pijnlijk werd blootgelegd in de nederlagen tegen Royal Antwerp (3-2) en Girona (2-4). In liefst 9 van de laatste 10 duels in alle competities incasseerde FC Barcelona 3 of meer schoten op doel.

Montpellier - Marseille: Marseille wint (2.12)

Van Spanje maken we de overstap naar Frankrijk. In de Ligue 1 staat woensdagavond namelijk een volledige speelronde op het programma. Eén van de ontmoetingen in de zeventiende speelronde op het hoogste niveau van Frankrijk is Montpellier - Marseille.
Montpellier is met 17 punten uit 16 competitiewedstrijden op de twaalfde plek terug te vinden. De voorsprong op de degradatiezone bedraagt - ondanks de positie in de middenmoot - slechts 4 punten. Marseille verkeert daarentegen in een geweldige vorm en timmert de laatste weken flink aan de weg. Momenteel zijn de bezoekers met 26 punten op de zesde plek terug te vinden.
Marseille heeft zich dan ook uitstekend hersteld van een matige start. De laatste 4 duels in de Ligue 1 werden allemaal gewonnen. In deze reeks werden onder meer Olympique Lyon (3-0) en Stade Rennes (2-0) met overtuigende cijfers aan de kant gezet, terwijl het buitenshuis tegen FC Lorient viermaal mocht juichen (2-4). Marseille bleef in de laatste 9 ontmoetingen met Montpellier ongeslagen en wij voorzien woensdagavond een herhaling van dit recept.

Feyenoord - FC Utrecht: Beide Teams Scoren - Ja (1.73)

Tot slot een potje in ons eigen land. Niet zomaar een potje, maar een interessante ontmoeting in de zestiende finale van de KNVB Beker: Feyenoord - FC Utrecht.
Dat de Rotterdammers niet in de beste vorm verkeren, dat is duidelijk. Liefst 3 van de laatste 5 wedstrijden gingen namelijk verloren. FC Utrecht lijkt onder Ron Jans de weg omhoog te hebben ingezet, want in de laatste 10 duels bleef het ongeslagen. Deze reeks werd ingeleid met een 4-3 zege op Ajax.
Wij verwachten dat beide ploegen in De Kuip zullen scoren voor 1.73 keer je inzet. Feyenoord zag in 5 van de laatste 6 wedstrijden Beide Teams Scoren - Ja. In deze reeks wist zelfs FC Volendam tegen de ploeg van Arne Slot te scoren, terwijl alleen het onthutsend slechte Heracles Almelo dit niet wist te flikken. FC Utrecht zag zelfs in 7 van de laatste 8 duels Beide Teams Scoren - Ja. Als kers op de taart was deze bet ook nog eens in 10 van de laatste 11 ontmoetingen tussen deze clubs winnend.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Almería over 2.5 schoten op doel tegen FC Barcelona (1.89)
  • Marseille wint van Montpellier (2.12)
  • Beide Teams Scoren - Ja bij Feyenoord - FC Utrecht (1.73)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 6.93!

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!