back arrow

SPORT

BetCity Betslip #12: Ajax & Liverpool in actie!

Laatste update 03-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Nottingham Forest - Aston Villa, Ajax - sc Heerenveen & Luton Town - Liverpool.

Nottingham Forest - Aston Villa: Aston Villa wint (1.91)

We trappen de twaalfde editie van de 'BetCity Betslip' af in de Premier League. In de elfde speelronde van het hoogste niveau van Engeland ontvangt Nottingham Forest in de eigen thuisbasis Aston Villa. Wat ons betreft is er op City Ground een duidelijke favoriet voor de 3 punten.
En dat is Aston Villa. De laatstgenoemde is bezig aan een uitstekend seizoen. Na 10 competitiewedstrijden zijn The Lions met 22 punten op de vijfde plek terug te vinden. Maar liefst 5 van de laatste 6 duels werden gewonnen. In de laatste 4 wedstrijden in de Premier League was Aston Villa maar liefst 14 (!) keer trefzeker.
Met Nottingham Forest lijkt Aston Villa de ideale tegenstander te treffen om deze stijgende lijn door te zetten. De thuisploeg al 6 opeenvolgende competitiewedstrijden niet meer en ging in de laatste speelronde hard onderuit tegen Liverpool (3-0). Het verschil op de ranglijst bedraagt 12 punten tussen Nottingham Forest en Aston Villa en wij verwachten dat dit ook op het veld terug te zien zal zijn. Zo spelen wij Aston Villa wint tegen 1.91 keer je inzet.

Ajax - sc Heerenveen: Ajax wint (1.50)

Van Engeland pakken we door in ons eigen kikkerlandje. Zondagmiddag staat er in de Eredivisie de ontmoeting tussen Ajax en sc Heerenveen gepland. Net als bij Nottingham Forest - Aston Villa zien wij hier een duidelijke favoriet voor de zege.
Dat is Ajax. Onder leiding van John van 't Schip wisten de Amsterdammers direct de eerste wedstrijd te winnen. Vooral de eerste helft was overtuigend en uiteindelijk werd FC Volendam met 2-0 aan de kant gezet. Tegen sc Heerenveen zal Ajax opnieuw alleen genoegen nemen met de volle buit.
De bezoekers wisten de laatste 2 wedstrijden te winnen, maar buitenshuis weet sc Heerenveen weinig klaar te spelen. Na 5 uitwedstrijden in de Eredivisie staat de teller op slechts 3 punten. Alleen bij FC Utrecht werd gewonnen, maar de laatste 4 uitduels gingen allemaal verloren. Ajax won de laatste 8 ontmoetingen met de Friezen en wij voorzien nieuw succes voor de 36-voudig landskampioen. Een overwinning staat genoteerd op 1.50 keer je inzet.

Luton Town - Liverpool: Ryan Gravenberch over 0.5 schoten op doel (2.16)

Tot slot lichten wij nog een wedstrijd in de Premier League uit. Om 17:30 uur Nederlandse tijd gaat Liverpool op bezoek bij promovendus Luton Town. Wij voorzien op Kenilworth Road een schiettent en dat speelt in het voordeel van deze weddenschap.
Wij verwachten in Luton ten minste één doelpoging tussen de palen van Ryan Gravenberch. Slechts één schot op doel staat genoteerd op 2.16 keer je inzet. De bookmakers verwachten 7 à 8 schoten tussen de palen van Liverpool. De oud-Ajacied kwam in zijn laatste 3 basisplaatsen voor The Reds tot maar liefst 8 schoten op doel.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Aston Villa wint (1.91)
  • Ajax wint (1.50)
  • Ryan Gravenberch over 0.5 schoten op doel (2.16)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 6.18!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!