BetCity Betslip #11: krakers in de EFL Cup!

Laatste update 21-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: West Ham United - Arsenal, Bournemouth - Liverpool en Manchester United - Newcastle United.

West Ham United - Arsenal: Arsenal wint (2.25)

In de achtste finale van de EFL Cup ontvangt West Ham United in de eigen thuisbasis Arsenal. Een uitwedstrijd in het Londen Stadium is normaliter een zeer lastig duel, maar gezien de vorm van West Ham United lijkt deze Londense derby een prooi voor The Gunners te gaan worden.
West Ham United won geen van de laatste 4 wedstrijden en verloor zelfs de laatste 3 duels. In deze wedstrijden gingen The Hammers ten onder tegen zowel Aston Villa (4-1), Olympiakos (2-1) als Everton (0-1). Met Arsenal treft West Ham United een ploeg in bloedvorm.
In de laatste 4 wedstrijden wist Arsenal maar liefst 10 punten te bemachtigen. Niet tegen de minste ploegen, zo werden Sheffield United (5-0), Sevilla (1-2) en Manchester City (1-0) verslagen. Tussendoor werd er tegen stadsgenoot Chelsea met 2-2 gelijkgespeeld. Arsenal wist 3 van de laatste 4 ontmoetingen met West Ham United te winnen en wij voorzien een nieuwe zege voor de bezoekers tegen maar liefst 2.25 keer je inzet. Bekijk hier onze verwachtingen & wedtips voor West Ham United - Arsenal.

AFC Bournemouth - Liverpool: Liverpool wint (1.53)

Nog een wedstrijd in de EFL Cup met een duidelijke favoriet: AFC Bournemouth - Liverpool. The Reds verkeren in bloedvorm en wisten in de laatste 5 wedstrijden 13 van de mogelijke 15 punten te pakken. Tegen Bournemouth telt in de achtste finale van het Engelse bekertoernooi alleen een ticket voor de volgende ronde.
AFC Bournemouth is de nummer 17 van de Premier League. Na 10 competitiewedstrijden staat de teller op slechts 6 punten, 17 minder dan Liverpool. De thuisploeg verloor 4 van de laatste 5 duels op het hoogste niveau van Engeland, alleen laagvlieger Burnley werd met 2-1 verslagen.
De thuisploeg vreest tegen Liverpool voor een nieuwe afstraffing. The Reds wonnen 8 van de laatste 9 ontmoetingen met AFC Bournemouth. De bezoekers wisten in deze reeks maar liefst 31 keer te scoren. Dit komt neer op een gemiddelde van 3,44 doelpunten per wedstrijd. Wij voorzien in het Vitality Stadium een gemakkelijke avond voor Liverpool. Een zege staat genoteerd op 1.53 keer je inzet. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor AFC Bournemouth - Liverpool.

Manchester United - Newcastle United: dubbele kans X2 (1.64)

Tot slot lichten wij de kraker tussen Manchester United en Newcastle United uit. The Red Devils verkeren duidelijk in een mindere vorm en Erik ten Hag staat in Manchester onder flinke druk. Mochten de resultaten in de komende duels tegenvallen, dan kan het zomaar gebeuren dat de oud-trainer van Ajax op straat wordt gezet.
Met Newcastle United treft Manchester United de nummer 6 van de Premier League. Wij verwachten dat The Magpies op Old Trafford niet zullen verliezen, wat je 1.64 keer je inzet oplevert. Newcastle United verloor slechts één van de laatste 10 wedstrijden en bleef in de laatste 4 duels buitenshuis ongeslagen. In deze reeks werd er tegen onder andere West Ham United (2-2) en AC Milan (0-0) gelijkgespeeld, terwijl Sheffield United vernederd werd: 0-8.
Manchester United kreeg daarentegen in de laatste speelronde met een 0-3 nederlaag tegen stadsgenoot Manchester City een flinke klap te verwerken. De thuisploeg verloor maar liefst 4 van de laatste 7 thuiswedstrijden. Wij voorzien een nieuw teleurstellend resultaat voor Manchester United, dat slechts één van de laatste 4 ontmoetingen met Newcastle United wist te winnen. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor Manchester United - Newcastle United.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Arsenal wint (2.25)
  • Liverpool wint (1.54)
  • Dubbele kans: Newcastle United of gelijkspel (1.64)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.64!

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!