back arrow

SPORT

BetCity Betslip #1

Laatste update 22-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Vandaag zijn alle ogen gericht op AZ, FC Twente & Ajax.

SK Brann - AZ: Gelijkspel geen weddenschap: AZ wint (1.66)

De Alkmaarders zijn met 3 gelijke spelen en maar liefst 8 overwinningen uitstekend begonnen aan het seizoen 2023/24. Wij verwachten dan ook dat AZ de ongeslagen reeks in Noorwegen door zal zetten.
Op bezoek bij SK Brann mag er simpelweg niet verloren worden. De heenwedstrijd in het AFAS Stadion eindigde namelijk in een 1-1 gelijkspel. De Noren zijn de nummer 5 van de Eliteserien en als AZ het gebruikelijke niveau haalt moet de groepsfase van de Conference League bereikt worden.
Bij een gelijkspel krijg je je inzet terug. Bij een zege van AZ is deze bet winnend, terwijl de weddenschap fout is als SK Brann weet te winnen.

FC Twente - Fenerbahce: Meer dan 3 Asian goals (1.79)

De Twentenaren ontvangen vanavond in de eigen thuisbasis Fenerbahce. FC Twente ging in de heenwedstrijd in Turkije met maar liefst 5-1 ten onder en heeft in de eigen Grolsch Veste niks te verliezen.
‘We nemen de Remontada van FC Barcelona tegen PSG van een paar jaar geleden als voorbeeld’, aldus FC Twente-aanvaller Daan Rots. De Nederlanders moeten een achterstand van 4 doelpunten goedmaken en zullen volle bak op de aanval gaan spelen.
Wij verwachten dat dit zal leiden tot het nodige aantal doelpunten. FC Twente zag in de laatste 4 wedstrijden minimaal 3 treffers. In 3 van deze duels zag de thuisploeg zelfs over 3.5 goals. Fenerbahce zag dit seizoen in 6 van de 7 wedstrijden ten minste 3 doelpunten. Wij zetten dan ook in op Over 3 Asian goals.
Bij 3 doelpunten wordt deze weddenschap gevoid. Bij 4 of meer goals is deze bet winnend, terwijl hij bij 2 of minder treffers fout is.

Ajax - Ludogorets: Ajax over 2.5 goals (1.85)

Tot slot sluiten we af met Ajax. De Amsterdammers wonnen de heenwedstrijd in Bulgarije met 1-4 en mogen vanavond het klusje in de eigen Johan Cruijff ArenA afmaken.
De kans is aanwezig dat Maurice Steijn - mocht de stand er toe doen - door zal gaan wisselen. Wij verwachten dan ook een gretig Ajax dat zich wil plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Ludogorets lijkt de ideale tegenstander om het vertrouwen een flinke boost te geven.
De Bulgaren verloren maar liefst 5 van de laatste 6 uitwedstrijden. Wij verwachten dat Ajax ten minste 3 keer gaat scoren. Dit levert je maar liefst 1.85 keer je inzet op. De Amsterdammers scoorden dit seizoen in 3 wedstrijden al 10 keer. In 4 van de laatste 5 thuiswedstrijden wist Ajax minimaal 3 keer het net te vinden.

Betslip

De betslip voor donderdag 31 augustus 2023 is als volgt: Gelijkspel geen weddenschap: AZ wint bij SK Brann, Meer dan 3 Asian goals bij FC Twente - Fenerbahce en Ajax scoort minimaal 3 keer tegen Ludogorets. Deze betslip levert je 5.50 keer je inzet op. Wil je de weddenschap meespelen? Klik dan hier.
promotional image
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!