back arrow

SPORT

Bet Builder PSV - RC Lens: do-or-die voor de Eindhovenaren!

Laatste update 21-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Een do-or-die wedstrijd voor PSV in de UEFA Champions League. Een zege op de Fransen geeft de Eindhovenaren goede hoop op een vervolg in het miljardenbal, terwijl een nederlaag hoogstwaarschijnlijk het einde van de Champions League-campagne zal betekenen. Een puntendeling, daar zal de ploeg van Peter Bosz absoluut geen genoegen mee nemen. Wij hebben voor jou een Bet Builder voor PSV - RC Lens klaargezet met een quotering van 5.10.

Dubbele kans: RC Lens of gelijkspel (2.07)

Terwijl PSV in de Eredivisie nog altijd foutloos is, verloopt de Europese-campagne vooralsnog teleurstellend. De openingswedstrijd ging tegen Arsenal met harde cijfers verloren, terwijl de Eindhovenaren tegen zowel Sevilla (2-2) als RC Lens (1-1) genoegen moest nemen met een gelijkspel. Na 3 poulewedstrijden ziet het er voor PSV niet goed uit, dat momenteel de hekkensluiter van Groep B is.
Met RC Lens treft PSV een zeer stugge tegenstander. De Fransen begonnen teleurstellend aan het seizoen 2023/24, maar lijken inmiddels hun draai gevonden te hebben. De bezoekers bleven in de laatste 9 wedstrijden ongeslagen, inclusief een 2-1 overwinning op Arsenal. In de heenwedstrijd was RC Lens de betere partij en wij verwachten dat ze in het Phillips Stadion ten minste één punt zullen pakken.

Hirving Lozano over 0.5 schoten op doel (1.78)

De Mexicaan is de laatste weken de grote uitblinker bij PSV. Tegen Ajax was Hirving Lozano goed voor een hattrick en tegen Heracles Almelo was de rechtspoot de aangever op de 0-5 van Guus Til. In de laatste weken krijgt de 28-jarige aanvaller meer speeltijd van Peter Bosz, wat gunstig is voor deze weddenschap.
Wij voorzien in de thuisbasis van PSV tegen RC Lens ten minste één schot tussen op doel van Lozano. In de laatste 2 duels kwam de oud-aanvaller van Napoli tot maar liefst 13 doelpogingen, waarvan 5 tussen de palen. Tegen RC Lens zullen de Eindhovenaren moeten winnen om uitzicht te behouden op een ticket voor de volgende ronde en wij verwachten geen problemen omtrent deze weddenschap.

PSV over 4.5 schoten op doel (1.76)

Tot slot verwachten wij in het Phillips Stadion ten minste 5 schoten tussen de palen van PSV. De Eindhovenaren moeten winnen van RC Lens, terwijl de laatstgenoemde ongetwijfeld zal tekenen voor een punt. Wij verwachten dan ook dat de Fransen zullen gaan inzakken en dat PSV het spel gaan maken, wat naar onze mening zal gaan leiden tot de nodige doelpogingen.
In de laatste 2 duels wist PSV maar liefst 60 schoten af te vuren, waarvan 20 op doel. In 8 van de laatste 9 wedstrijden wisten de Nederlanders minimaal 5 doelpogingen tussen de palen te lossen. RC Lens incasseerde in 2 van de 3 CL-duels ten minste 5 schoten op doel.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Dubbele kans: RC Lens of gelijkspel (2.07)
  • Hirving Lozano over 0.5 schoten op doel (1.78)
  • PSV over 4.5 schoten op doel (1.76)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.10!