back arrow

SPORT

Bet Builder RC Lens - PSV: 5.80 keer je inzet!

Laatste update 22-11-2023

5 min leestijd

thumbnail

Een must-win voor PSV. De Eindhovenaren nemen het in de derde groepswedstrijd van de UEFA Champions League op tegen RC Lens. Mocht het team van Peter Bosz kans willen blijven maken op een ticket voor de knock-outfase, dan moet er van de Fransen gewonnen worden. Wij hebben voor jou een Bet Builder klaargezet.

PSV wint: (3.00)

Dat PSV dit seizoen in bloedvorm verkeert, dat lijkt duidelijk. In de Eredivisie zijn de bezoekers na de eerste 9 competitiewedstrijden nog altijd foutloos: 9W, 0G & 0V. Het doelsaldo van PSV is indrukwekkend: 30 voor en slechts 3 tegentreffers. In deze reeks werden onder meer Vitesse (1-3), NEC (4-0) en Sparta Rotterdam (0-4) op overtuigende wijze verslagen.
De tegenstander van PSV verkeert in een mindere vorm. Afgelopen vrijdag kwam RC Lens tegen promovendus Le Havre AC niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Na 9 competitiewedstrijden staat de teller op slechts 9 punten en de Fransen moeten vooralsnog genoegen nemen met de vijftiende plaats. De voorsprong op de degradatiezone bedraagt slechts één punt.

RC Lens minder dan 1.5 doelpunten (1.68)

Na 9 duels in de Ligue 1 staat de teller op slechts 8 doelpunten. Met het vertrek van oud-Vitesse-spits Loïs Openda naar RB Leipzig heeft RC Lens een fiks aantal doelpunten ingeleverd.
Daarnaast staat de defensie van PSV als een huis. Na 9 competitiewedstrijden staat de teller op slechts 3 tegentreffers. Deze bet was dit seizoen in alle 9 duels in de Eredivisie winnend. Wij zijn van mening dat een quotering van 1.68 voor deze weddenschap dan ook té hoog is.

Hirving Lozano over 2.5 schoten (2.55)

In de zomer werd Hirving Lozano met het nodige geweld naar Eindhoven gehaald. PSV legde €15 miljoen op tafel bij Napoli, wat door vele werd gezien als een koopje. Vooralsnog presteert Lozano ondermaats, maar tegen RC Lens lijkt de Mexicaan opnieuw op een basisplaats te kunnen rekenen.
Dit heeft alles te maken met de absentie van Noa Lang. De oud-Ajacied ontbreekt namelijk vanwege een blessure. Het lijkt erop dat Lozano - net als tegen Fortuna Sittard - vanaf de linkerkant zal gaan starten. Mocht de rechtspoot op de linksbuitenpositie starten, dan ligt er value op 3 of meer schoten van Lozano.
In 3 van zijn 4 basisplaatsen in dienst van PSV kwam Lozano tot 3+ doelpogingen. Tegen Almere City kwam de Mexicaan in 73 minuten zelfs tot 6 schoten. Door de afwezigheid van Lang heeft Peter Bosz geen echte concurrent achter de hand, waardoor minimaal 70 minuten van Lozano zeer voor de hand liggend lijkt. Deze omstandigheden spelen in het voordeel van deze weddenschap. Bekijk hier onze voorbeschouwing & wedtips voor RC Lens - PSV.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • PSV wint (3.00)
  • RC Lens minder dan 1.5 doelpunten (1.68)
  • Hirving Lozano over 2.5 schoten (2.55)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.80!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!