back arrow

SPORT

Bet Builder Tip Ajax - Volendam: bijna 3x je inzet!

Laatste update 02-11-2023

3 min leestijd

thumbnail

Tip alarm! Vanavond spelen Ajax en Volendam (ein-de-lijk) hun Eredivisie-wedstrijd. Daarom hebben wij op het nippertje nog even een mooie Bet Builder voor je in elkaar gezet. Gewoon, zomaar, omdat we je denken dat je die wel kunt gebruiken!

Verplaatst door gestaakte Klassieker

Ajax en Volendam treffen elkaar vanavond in de Johan Cruijff Arena. Dit duel zou eigenlijk al eerder worden gespeeld, maar door de ongeregeldheden tijdens de Klassieker tegen Feyenoord, moest het laatste deel van die wedstrijd afgespeeld worden op de dag dat Volendam op bezoek zou komen. Zodoende werd deze wedstrijd verplaatst naar vandaag, donderdag 2 november. De dag dat storm Ciarán over Nederland raast, maar ook de dag dat trainer John van 't Schip voor het eerst als hoofdtrainer van Ajax een wedstrijd zal leiden. Lukt het Ajax om op te krabbelen? Of maakt Volendam gebruik van de dramatische vorm van de hofstedelingen?

Meer dan 2.5 doelpunten: 1.24

De Eredivisie-wedstrijden van Ajax staan de laatste tijd bol van de goals. Niet altijd in het voordeel van de Amsterdammers, maar de goals vallen wél. In 4 van de laatste 5 wedstrijden van Ajax in de Eredivisie, vielen dan ook meer dan 2.5 doelpunten. Omdat we natuurlijk niet zeker kunnen weten of Ajax dit duel weet te winnen, beginnen we onze Bet Builder dan ook met een weddenschap op de doelpunten. Meer dan 2.5 doelpunten lijkt, op wat voor manier dan ook, een aardige eerste bouwsteen.

Beide teams scoren: 1.60

Om door te pakken op de doelpunten, kijken we naar de odds van beide teams scoren. Dat Ajax dit seizoen veel goals tegen krijgt (21!), is de voetbalkijker vast niet ontgaan. Volendam doet daar echter niet veel voor onder, met 19 tegengoals in 9 wedstrijden. De kans dat allebei deze teams scoren is dus alleen al op basis van deze statistiek, best haalbaar. In 3 van de laatste 5 wedstrijden van Ajax in de Eredivisie, scoorden beide teams bovendien.

Kenneth Taylor minder dan 0.5 schoten op doel: 1.67

We sluiten de Bet Builder af met een weddenschap die misschien een beetje stom klinkt, maar helemaal niet zo gek is. Kenneth Taylor worstelt het hele seizoen al met zijn vorm en krijgt de ballen maar niet richting doel. In de 9 Eredivisie-wedstrijden die de middenvelder dit seizoen speelde, schoot hij nog geen één keer op doel. Een statistiek die hij zelf vast niet wilt voorzetten, maar die zomaar ook eens tegen Volendam uit zou kunnen komen. Wij plakken hem erbij!

Totale Bet Builder: 2.88