back arrow

SPORT

Nieuw bij BetCity: 21 Jackpot

Laatste update 27-03-2024

3 min leestijd

promotional image

Liefhebbers van het Sportsbook op BetCity, opgelet. Het is namelijk tijd voor de release van onze tweede 'free to play game'. Wekelijks maak je kans op de hoofdprijs van €5.000, en dat terwijl je gratis mee kan doen aan '21 Jackpot'.

21 Jackpot

Na de release van de BetCity Spinner is 21 Jackpot het tweede gratis spel, dat te spelen is bij dé bookmaker van Nederland. De bedoeling van 21 Jackpot is om 7 wedstrijden naar keuze te kiezen, waar uiteindelijk exact 21 doelpunten vallen. Mocht jij dit precies goed hebben, dan ga jij er met een dikke prijs vandoor. Beproef je geluk bij BetCity met 21 Jackpot en wie weet grijp jij de hoofdprijs van €5.000!

Concept

Het concept is gemakkelijk: selecteer 7 wedstrijden, wacht af of er exact 21 doelpunten vallen en claim de volgende dag je bonus in je account. Wij maken een selectie uit verschillende topcompetities, waaruit jij wedstrijden kan kiezen. Combineren van verschillende competities is ook mogelijk. Hebben meerdere deelnemers exact 21 doelpunten voorspeld? Dan verdelen we de jackpot onder alle deelnemers met de juiste voorspelling. Voorspel je precies 20 treffers? Dan ben jij de winnaar van een €5 Free Bet voor ons Sportsbook. Weet jij exact 19 goals te voorspellen? Dan ga jij ervandoor met een €2 Gift Card voor ons Live Casino.

Zo werkt het

  • SELECTEER 7 wedstrijden
  • VALLEN er precies 19, 20 of 21 goals?
  • CLAIM je bonus 2 dagen na afloop van de gameronde!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!