back arrow

SPORT

Weekend promoties: Sport

Laatste update 14-03-2024

3 min leestijd

promotional image

Elk weekend hebben we bij BetCity weer hele mooie promoties in het Sportsbook. In dit artikel zetten we alle promoties van komend weekend op een rijtje, zodat jij ze makkelijk kunt vinden!

€5 Free Bet voor de Eredivisie

Natuurlijk is er weer een speelronde van de Eredivisie dit weekend! Alle ploegen komen in actie, dus genoeg weddenschappen om te plaatsen. Wij bieden jou een €5 Free Bet, zodat je op onze kosten misschien wel een leuke winst kunt pakken. Op welke wedstrijd(en) gebruik jij 'm?

€5.000 Eredivisie Toernooi

Maak dit weekend kans op de hoofdprijs van €750! Met een winnende weddenschap ding je mee naar een van de 200 prijzen. Het doel is om de hoogste ROI (rendement) te behalen. Denk dus goed na over de weddenschappen die je plaatst!

€5 Free Bet ATP Parijs

Het is tijd voor het laatste toernooi van het jaar in de ATP Masters 1000-serie: de ATP Parijs. Dit is het grootste indoor tennistoernooi en de absolute wereldtop is dan ook van de partij in de Franse hoofdstad. Het wordt genieten geblazen met spelers als Novak Djokovic, Carlos Alcaraz en Daniil Medvedev!

Wedstrijd van de Week: €5 Free Bet

Dit weekend is de Wedstrijd van de Week: Borussia Dortmund - Bayern München. Door een storting van minstens €20 te doen, ontvang je een €5 Free Bet voor deze Duitse kraker. Claim de Free Bet en maak kans op een mooie winst!

Profit Boosts: tot €6.000 extra winst

Je kunt dit weekend maar liefst 6(!) Profit Boosts claimen, waarmee de winst van een weddenschap op een specifieke wedstrijd met 25% wordt verhoogd. Deze extra winst kan oplopen tot €1.000 per wedstrijd, waardoor je dit weekend zomaar €6.000 extra kunt verdienen. Dat is toch mooi meegenomen?