Superboost Week bij BetCity!

Laatste update 28-08-2024

1 min leestijd

promotional image

BetCity-spelers opgelet, want volgende week staat er een unieke promotie klaar! Alle spelers kunnen profiteren van de Superboost Week. Een weeklang worden er dagelijks extra interessante weddenschappen aangeboden. Kom dagelijks terug tussen 29 juli en 4 augustus om de Superboost te verzilveren!

Superboost voor een topcompetitie

Een Superboost is een speciale weddenschap met een extra hoge odds! Spelers kunnen van 29 juli tot en met 4 augustus genieten van verschillende Superboost voor topcompetities. De outright boost zal gericht zijn op één van de 5 grootste competities in Europa, maar natuurlijk ook de Eredivisie. Het is slim om de Superboost goed in de gaten te houden. Het kan zomaar voorkomen dat er meerdere Superboost langskomen. Natuurlijk is het de komende weken ook mogelijk om te wedden op de Olympische Spelen, Champions League, Europa League en de Conference League!

De 5 grootste competities in Europa

De meeste Superboost weddenschappen zijn gericht op de 5 grootste competities in Europa. Het gaat vanzelfsprekend om de voetbalcompetities in de grote Europese landen:

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!