Artikel • • Leestijd 2 min

BetCity Millions: pak die gratis kans op €1 miljoen

BetCity-spelers opgelet, want BetCity Millions is weer terug! Dit betekent dat je binnenkort kans maakt op een fantastische prijs van maar liefst €1 miljoen. Het beste van alles? De deelname aan BetCity Millions is volledig gratis! Het enige wat je hoeft te doen, is 22 vragen correct beantwoorden. Ontdek hieronder hoe jij mee kan doen aan deze geweldige promotie!

Hoe werkt BetCity Millions?

BetCity Millions is een spannend spel! Alle leden van 24 jaar of ouder mogen gratis meedoen en maken kans op de ultieme hoofdprijs van €1 miljoen. Het is een onwijs simpel spel. Er staan tussen 1 oktober en 1 december maar liefst 22 vragen voor de spelers klaar. Iedere week kan je één of meerdere nieuwe vragen beantwoorden. Het doel is om alle vragen correct te beantwoorden, want alleen dan kan je de hoofdprijs winnen. Je hoeft niet alle vragen correct te beantwoorden om een mooie prijs te winnen. Bij BetCity Millions begin je met €1 miljoen fictief speeltegoed. Dit bedrag moet je slim verdelen over de antwoorden op de dagelijkse vraag. Kies verstandig en probeer zo een zo hoog mogelijke geldprijs binnen te halen.

Belangrijke voorwaarden van BetCity Millions

BetCity Millions is alleen beschikbaar voor spelers van minimaal 24 jaar oud. De promotie start op 1 oktober 2024 (12:00 uur) en duurt tot en met 1 december 2024 (23:59 uur). Vergeet niet om de eerste vraag te beantwoorden voor 14 oktober (19:00 uur). Mocht je een vraag vergeten te beantwoorden, dan zal er 50% van het overgebleven balans worden ingehouden. Het overgebleven geldbedrag na afloop van de promotie verschijnt in de vorm van bonusgeld op het speelaccount. Het bonusbedrag moet één keer worden rondgespeeld. Let op, prijzen onder de €1,00 worden niet uitgekeerd.
Promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT