21 Jackpot keert terug met een €10.000 prijzenpot

Laatste update 28-08-2024

1 min leestijd

promotional image

De voetbalcompetities beginnen weer aan een nieuw seizoen en natuurlijk keert ook de 21 Jackpot terug bij BetCity! Wekelijks staat er een prijzenpot van €5.000 klaar voor de deelnemers. Om de terugkeer van de 21 Jackpot te vieren, bedraagt de prijzenpot in de eerste week maar liefst €10.000. Deelname is gratis, dus twijfel geen moment en probeer een deel te winnen uit de nóg hogere prijzenpot!

Hoe werkt 21 Jackpot?

Het concept van 21 Jackpot is eenvoudig. De speler moet 7 wedstrijden selecteren en vervolgens afwachten of er exact 21 doelpunten worden gescoord. Is dat geval, dan staat er de volgende dag een mooie bonus in je account. Je kan zelf de wedstrijd uitkiezen, want er staat een selectie klaar met duels uit meerdere topcompetities. Natuurlijk kan je ook wedstrijden selecteren uit verschillende voetbalcompetities. Als er in de 7 wedstrijden precies 21 doelpunten vallen, dan win je een deel uit de prijzenpot. Hoe hoog de bonus is, dat is afhankelijk van het aantal spelers dat in de prijzen valt. Er staan ook nog troostprijzen klaar, bijvoorbeeld wanneer het totaal op 20 doelpunten uitkomt. De speler ontvangt dan een €5 Free Bet voor ons Sportsbook. Bij 19 doelpunten krijg je een €2 Gift Card voor het Live Casino!

Zo werkt het

  • SELECTEER 7 wedstrijden waarin jij denkt dat er exact 21 doelpunten vallen.
  • VALLEN er precies 19, 20 of 21 goals?
  • CLAIM je bonus 2 dagen na afloop van de gameronde!

Prijzenpot van €10.000

Wij vieren de terugkeer van 21 Jackpot met een extra hoge prijzenpot van €10.000! De rest van het seizoen gaat het om een prijzenpot van €5.000. Iedere week maak je kans om een bonusbedrag. Meespelen is altijd gratis. Je kan deze week nog jouw voorspelling invullen vóór vrijdag 9 augustus (20:00 uur).

Promoties bij BetCity

De 21 Jackpot is één van de vele promoties die voor de spelers klaarstaan. Natuurlijk kan je ook gratis meespelen met de BetCity Spinner of deelnemen aan een toernooi. Nieuwkomers komen in aanmerking voor een prachtige welkomstbonus bij BetCity!

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!