Artikel • • Leestijd 5 min

Big Win: schoten op doel leveren €16.372,09 op

Bij BetCity kun je inzetten op honderden verschillende mogelijkheden per voetbalwedstrijd. Je kijk op het spel verandert compleet wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een weddenschap op schoten op doel. Dit geeft een totaal andere beleving en maakt de wedstrijd nog spannender. Vorige week plaatste een Grote Speler een negenvoudige weddenschap op de Europa League, waarbij hij enkel inzette op schoten op doel. Dit bleek een slimme zet, want de BetCity-speler won een prachtige prijs van maar liefst €16.372,09!

Correcte weddenschappen

De Slimme Speler plaatste een negenvoudige weddenschap en besloot een bedrag van €10 in te zetten. Alle weddenschappen waren op 'schoten op doel'. Check hieronder de geplaatste weddenschap: Ferencváros – Tottenham HotspurWeddenschap: meer dan 9.5 schoten op doel Quotering: 2.35 SS Lazio – OGC Nice Weddenschap: meer dan 8.5 schoten op doel Quotering: 1.93 Olympiakos Piraeus – S.C. Braga Weddenschap: meer dan 9.5 schoten op doel Quotering: 2.17 RFS – Galatasaray Weddenschap: meer dan 10.5 schoten op doel Quotering: 2.40 Slavia Praag – Ajax Weddenschap: meer dan 9.5 schoten op doel Quotering: 2.50 Athletic Bilbao – AZ Weddenschap: meer dan 8.5 schoten op doel Quotering: 2.05 Besiktas – Eintracht Frankfurt Weddenschap: meer dan 10.5 schoten op doel Quotering: 2.30 FC Porto – Manchester United Weddenschap: meer dan 9.5 schoten op doel Quotering: 1.95 FC Twente – Fenerbahçe Weddenschap: meer dan 9.5 schoten op doel Quotering: 2.32

Tottenham Hotspur wint bij Ferencváros

Tottenham Hotspur boekte een 1-2 overwinning op Ferencváros in de Europa League. Pape Matar Sarr (23e minuut) en de in bloedvorm verkerende Brennan Johnson (86e minuten) kwamen tot scoren voor de bezoekers. In de 90e minuut scoorde Barnabás Varga de eretreffer voor de thuisploeg. Totaal aantal schoten op doel: 12 (5-7)

SS Lazio eenvoudig voorbij OGC Nice

SS Lazio boekte een simpele 4-1 overwinning op OGC Nice. De Italiaanse topclub ging rusten met een 2-1 voorsprong en wist het karwei in de 2e helft af te maken. Valentin Castellanos kroonde zich tot man de wedstrijd met twee doelpunten. Totaal aantal schoten op doel: 10 (6-4)

Olympiakos Piraeus pakte de volle buit tegen S.C. Braga

Olympiakos Piraeus won in eigen huis met 3-0 van S.C. Braga. De doelpunten kwamen op naam van Ayoub El Kaabi (2x) en Santiago Hezze. De bezoekers kregen een lesje in effectiviteit, aangezien beide teams voldoende kansen kregen op meer doelpunten. Totaal aantal schoten op doel: 12 (6-6)

RFS verrast tegen Galatasaray

RFS wist voor een grote verrassing te zorgen door met 2-2 gelijk te spelen tegen Galatasaray. In een aantrekkelijke en aanvallende wedstrijd kwamen de bezoekers op een 0-2 voorsprong. Oud-PSV'er Dries Mertens (12e minuut) en Yunus Akgun (38e minuut) kwamen tot scoren voor Galatasaray. RFS knokte zich terug in de wedstrijd en wisten alsnog een punt te pakken. Totaal aantal schoten op doel: 11 (4-7)

Ajax verspeelt voorsprong in Praag

Slavia Praag was heer en meester in de thuiswedstrijd tegen Ajax. Desondanks kwamen de Amsterdammers op een 0-1 voorsprong. In de 18e minuut wist Branco van der Boomen een strafschop te verzilveren. In de 67e minuut bracht Tomas Chóry de stand weer in evenwicht. Totaal aantal schoten: 10 (8-2)

AZ kansloos onderuit bij Athletic Bilbao

AZ wist een lange tijd stand te houden in Bilbao, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen. Athletic Bilbao won met 2-0. De doelpunten werden gescoord door Iñaki Williams (72e minuut) en Oihan Sancet (85e minuut). Totaal aantal schoten op doel: 9 (7-2)

Effectief Eintracht Frankfurt wint in Turkije

Eintracht Frankfurt boekte een mooie 1-3 overwinning op bezoek bij Besiktas. De Duitse subtopper kwam op een 0-3 voorsprong, dankzij doelpunten van Omar Marmoush (19e minuut), Éric Junior Dina Ebimbe (22e minuut) en Ansgar Knauff (82e minuut). In de 93e minuut deed Arthur Masuaku nog wat terug voor de thuisploeg. Totaal aantal schoten op doel: 16 (11-5)

FC Porto en Manchester United zorgen voor spektakel

FC Porto en Manchester United hielden elkaar in een spectaculaire wedstrijd met 3-3 gelijk. De Engelse topclub wist op de valreep nog een punt te pakken in Portugal. Harry Maguire scoorde in de 91e minuut de gelijkmaker. Opmerkelijk, aangezien Bruno Fernandes in de 81e minuut mocht gaan douchen. Desondanks wisten de 10-man van de bezoekende ploeg nog een resultaat te boeken. Totaal aantal schoten op doel: 15 (7-8)

FC Twente speelt gelijk tegen Fenerbahçe

FC Twente speelde een fantastische wedstrijd tegen het sterke Fenerbahçe. De Tukkers kregen veel kansen, maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. FC Twente kwam op een 1-0 voorsprong dankzij Michel Vlap (28e minuut). In de 71e minuut scoorde uitgerekend oud-Twentenaar Dušan Tadić de gelijkmaker. Totaal aantal schoten op doel: 11 (9-2)
promotional image
Promoties
Bekijk alle

type

BETCITY MILLIONS

type

EEN JAAR GRATIS WEDDEN

type

21 JACKPOT