Big Win: goal in 90+15 goed voor €4.370,42

Laatste update 15-04-2024

5 min leestijd

promotional image

Over bizarre betslips gesproken, deze Big Win is er absoluut eentje. Binnen een tijdsbestek van 30 minuten won deze BetCity-speler met nog geen tientje inzet ruim €4.000. Check hier het verhaal van deze gruwelijke live-weddenschap!

Live wedden

Deze BetCity-speler koos ervoor om live te wedden op Olympique Lyon - Stade Brest, Inter - Cagliari en Real Sociedad - Almería. Hier lees je alle voordelen van live wedden.

Bizar slotstuk

Deze betslip werd zondagavond iets voor half 11 afgesloten. De stand bij Lyon - Brest was 3-3, terwijl deze better ervoor koos voor een overwinning van Lyon. In de 90+15e (!) minuut schoot Ainsley Maitland-Niles vanaf de penaltystip de eindstand tegen de touwen: 4-3. Bij Inter - Cagliari leek deze BetCity-speler ook de beschikken over een vooruitziende blik. De koploper van de Serie A stond in eigen huis tegen Cagliari op een 2-1 voorsprong, maar gaf deze in de slotfase uit handen (2-2). Oók deze uitslag had deze geluksvogel voorspeld. Tot slot voorspelde deze live-wedder een gelijkspel bij Real Sociedad - Almería. Deze uitslag werd voorspeld bij een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg. Met nog 4 minuten op de klok kregen de bezoekers een penalty. Almería-spits Adrian Embarba schoot deze tegen de touwen en bepaalde de eindstand op 2-2. Kortom, een bizarre betslip. In een tijdsbestek van nog geen half uur heeft deze better met een inzet van €9,83 maar liefst €4.370,42 gewonnen. Dat is pas value!