back arrow

SPORT

thumbnail

Grote winst met 5 doelpuntenmakers

Laatste update 13-10-2023

4 min leestijd

Afgelopen weekend waren er weer veel winnende spelers bij BetCity! Er is altijd een uitschieter en een gelukkige speler won maar liefst €10.306,48 met een inzet van slechts €20. De Grote Speler besloot een vijfvoudige weddenschap te plaatsen op verschillende doelpuntenmakers. Alle 5 de spelers kwamen ook daadwerkelijk tot scoren en dat leverde de waaghals een enorme prijs op!

Doelpuntenmakers in 5 verschillende competities

De winnaar plaatste een inzet van €20 op een vijfvoudige weddenschap met een totale notering van 515.30. Het ging om de onderstaande weddenschappen:
  • Alexander Sorloth scoort (Cadiz – Villarreal): Ja @ 3.60
  • Jarrod Bowen scoort (Luton Town – West Ham United): Ja @ 3.90
  • Rafael Leao scoort (AS Roma – AC Milan): Ja @ 3.70
  • Milan Smit scoort (Helmond Sport – Cambuur Leeuwarden): Ja @ 3.10
  • Julian Brandt scoort (Borussia Dortmund – 1. FC Heidenheim): Ja @ 3.20

Sorloth scoort al vroeg tegen Cadiz

De ervaren spits Sorloth had slechts 10 minuten nodig om tot scoren te komen bij Cadiz. De aanvaller anticipeerde goed op een terugspeelpass op de doelman. Sorloth kwam ertussen en omspeelde de doelman. Vanuit een moeilijke hoek noteerde de spits de 0-1. Echter leverde het doelpunt verder weinig op, aangezien Cadiz met 3-1 wist te winnen van Villarreal.

Bowen kopt West Ham United op voorsprong

Afgelopen vrijdagavond boekte West Ham United een 1-2 overwinning bij Luton Town. In de 37e minuut noteerde Bowen de 0-1 voor de bezoekende ploeg. Na een perfecte voorzet van Paqueta mocht Bowen ongehinderd inkoppen. De doelman leek de bal te kunnen stoppen. Echter vloog de bal via het lichaam van Kaminski alsnog in het net.

Leao maakt al vallend het verschil tegen AS Roma

AC Milan wist zijn ongeslagen reeks voor te zetten door met 1-2 te winnen bij AS Roma. De club uit Milaan kwam al snel op een 0-1 voorsprong, dankzij een rake strafschop van Giroud. In de 48e minuut wist Leao de tweede treffer te noteren. De aanvaller schoot al vallend een voorzet van Calabria tegen de touwen. Na een rode kaart kwam AS Roma nog terug tot 1-2, maar het doelpunt van Leao was voldoende voor drie punten.

Smit scoort zijn 4e doelpunt van het seizoen

De talentvolle Milan Smit scoorde afgelopen vrijdagavond alweer zijn 4e treffer in het seizoen 2023/2024. De aanvaller van Cambuur Leeuwarden kon een afgelezen voorzet van Uldrikis in een leeg doel schieten. Dat was voor de Friese club niet voldoende, aangezien Helmond Sport met 2-1 wist te winnen. De beide treffers aan de kant van de thuisploeg kwamen op naam van Martijn Kaars.

Brandt scoort snel voor Dortmund

De bekende aanvallende middenvelder Julian Brandt had slechts 7 minuten nodig om tot scoren te komen. Nadat Can de bal tegen zijn arm aangeschoten kreeg, kwam de bal voor de voeten van Brandt terecht. De Duitser twijfelde geen moment, draaide, schoot en scoorde. Enkele minuten later leek Can het feestje compleet te maken met een rake strafschop. Echter kwam 1. FC Heidenheim nog terug tot 2-2!

Wedden op doelpuntenmakers

Je kan bij BetCity op vrijwel alle wedstrijden wedden op doelpuntenmakers. Kies bijvoorbeeld voor een wedstrijd in de Eredivisie, Premier League, Bundesliga of de UEFA Champions League. Daarnaast is het ook mogelijk om weddenschappen af te sluiten op schoten op doel of een draw no bet weddenschap. Check onze BetCity Academy voor meer informatie over online wedden op sport!

Betcity Academy

thumbnail

Big Win: Amerikaans getinte klapper

Ondanks verwachte zeges van onder meer PSV, Ajax, Real Madrid en Bayern München vond de Big Win plaats in Noord, Centraal & Zuid-Amerika. Een winstbedrag van liefst €5.650,49 met slechts €30 inzet is zeer indrukwekkend te noemen, zeker gezien de gekozen wedstrijden.

3 min leestijd

thumbnail

Big Wins: tweemaal een klapper van minstens €10.000!

Tweemaal was het raak in het Sportsbook in de afgelopen dagen. Deze spelers wonnen een bedrag van liefst €10.441,49 en €10.000. Oordeel zelf!

3 min leestijd

thumbnail

Speler wint megaprijs met een 10-voudige weddenschap

Iedere week zijn er enkele spelers die een gigantische prijs winnen met een gewaagde weddenschap. Afgelopen nacht was het opnieuw raak. Een Grote Speler won namelijk een prijs van maar liefst €39.397,62 met een 10-voudige weddenschappen. De voetbalkenner nam in zijn combiweddenschap wedstrijden mee uit meerdere competities. De speler had een bedrag van €200 ingezet op een mega quotering van 196.9!

4 min leestijd