Alle sport artikelen

Search icon

Datum (nieuw - oud)

1
2
3

...

21
Big Win - week 22

5 min leestijd

Big Win: late dubbelslag Go Ahead Eagles goed voor €6.613,05

Een winstbedrag €6.613,05 met een inzet van slechts €12,80. Het competitievoetbal in de grote competities zit erop voor dit seizoen, maar dat weerhoudt ons er (helaas) niet van om Big Wins te incasseren. Deze BetCity-speler vergeet deze dag nooit meer. Check hier zijn gruwelijke betslip.

5 min leestijd

UEFA Europa Conference League finale 2024

10 min leestijd

UEFA Europa Conference League-finale 2024: alles wat je moet weten

Woensdagavond 29 mei 2024 om 21:00 klinkt het startsignaal van de finale van de UEFA Europa Conference League 2024. Vanaf dit tijdstip strijden Olympiakos en Fiorentina in Griekenland om deze trofee. Wie wint de derde editie van de UEFA Europa Conference League? In dit artikel lees je alles omtrent de UEFA Europa Conference League finale: Olympiakos - Fiorentina.

10 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Big Win: makkelijker dan dit wordt het niet

Deze Big Win is duidelijk een gevalletje van, is het echt zo makkelijk? Zeven overwinningen waren goed voor een bedrag van maar liefst €5.359,09. Check hier het verhaal!

5 min leestijd

Spotlight Rafael Leão

5 min leestijd

Spotlight: Rafael Leão

Rafael Alexandre Conceição Leão, kortweg Rafael Leão, is een van de toptalenten in het hedendaagse voetbal. De Portugees schittert wekelijks in het legendarische shirt van AC Milan. Wij zetten Rafael Leão voor jou in de spotlight.

5 min leestijd

Europa League-finale: Atalanta - Bayer Leverkusen

10 min leestijd

UEFA Europa League-finale 2024: alles wat je moet weten

Woensdagavond 22 mei 2024 om 21:00 uur is het eindelijk zover: de finale van de UEFA Europa League. In Ierland strijden Atalanta en Bayer Leverkusen om deze trofee. Wie wint de 53ste editie van het tweede Europese voetbaltoernooi? Hier lees je alles omtrent de UEFA Europa League-finale 2024: Atalanta - Bayer Leverkusen.

10 min leestijd

thumbnail

6 min leestijd

Big Win: ruim €19.000 dankzij Feyenoord-spits Ueda

Met een inzet van €25 naar ruim €19.000. Het droomscenario van deze BetCity-speler leek in duigen te vallen, maar Feyenoord-spits Ayase Ueda bleek de redder in nood. Check hier het verhaal!

6 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Wedstrijd van de Week: Manchester United - Arsenal

Deze week speelt onze Wedstrijd van de Week zich af in Engeland: Manchester United - Arsenal. Wie wint deze kraker in de Premier League? Claim jouw €5 Free Bet en waag een gokje!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Florian Wirtz

Florian Wirtz is een van de grootste talenten in de hedendaagse voetbalwereld. De smaakmaker van Bayer Leverkusen staat in de belangstelling van de absolute wereldtop, maar wie kan de linkspoot betalen? Wij zetten Florian Wirtz in de spotlight.

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Win VIP-tickets voor de UEL-finale

Wil jij samen met een vriend(in) de finale van de UEFA Europa League bijwonen? Dat kan! BetCity geeft namelijk 8 VIP-tickets weg voor de finale in Ierland, Dublin. In dit artikel lees je meer over deze unieke actie!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Wedstrijd van de Week: Liverpool - Tottenham Hotspur

Deze week speelt onze Wedstrijd van de Week zich af in Engeland: Liverpool - Tottenham Hotspur. Wie wint deze kraker in de Premier League? Claim jouw €5 Free Bet en waag een gokje!

5 min leestijd

prijzengeld champions league

7 min leestijd

Prijzengeld Champions League

Geloof het of niet, maar het prijzengeld in de Champions League bedraagt meer dan 2 miljard euro. Dit bedrag wordt verdeeld over de deelnemende teams. Vandaar de bijnaam van dit toernooi: 'miljoenenbal', tegenwoordig ook wel het 'miljardenbal'. In dit artikel op Club BetCity lees je alles over het prijzengeld in de Champions League.

7 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Big Win: €13.999,59 op Koningsnacht

Zo nu en dan valt een speler in ons Sportsbook met zijn of haar neus in de boter. Afgelopen vrijdag maakte deze geluksvogel het op Koningsnacht wel heel bont. Deze BetCity-speler harkte maar liefst €13.999,59 binnen! Dat is nog eens value..

5 min leestijd

1
2
3

...

21