Alle sport artikelen

Search icon

Datum (nieuw - oud)

1
2
3

...

26
thumbnail

7 min leestijd

Superboost Week bij BetCity!

BetCity-spelers opgelet, want volgende week staat er een unieke promotie klaar! Alle spelers kunnen profiteren van de Superboost Week. Een weeklang worden er dagelijks extra interessante weddenschappen aangeboden. Kom dagelijks terug tussen 29 juli en 4 augustus om de Superboost te verzilveren!

7 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Tennis op de Olympische Spelen 2024

De Olympische Spelen zijn natuurlijk een walhalla voor alle sportliefhebbers! Natuurlijk komen ook de beste tennisspelers ter wereld in actie in Parijs. Het tennistoernooi op de Olympische Spelen biedt deelnemers de kans om een Olympische medaille in de wacht te slepen. Er komen ook diverse Nederlandse tennissers en tennissters uit op het toernooi. Het is mogelijk om bij BetCity te wedden op tennis tijdens de Zomerspelen 2024!

3 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Hoe oud is Kenneth Taylor?

Kenneth Taylor is één van de belangrijkste spelers in de selectie van Ajax. De jonge middenvelder neemt ondanks zijn leeftijd al een karrevracht aan ervaring met zich mee. Taylor speelde al meer dan 80 wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en schreef al meerdere interlands op zijn naam in het Nederlands elftal.

5 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

De Nederlandse selectie wegwielrennen op de OS 2024

De sportliefhebbers kunnen weer gaan genieten van de Olympische Spelen! Atleten van over de gehele wereld strijden voor de medailles in Parijs. Dat geldt ook voor de wegwielrenners. Zowel bij de mannen als de vrouwen mag de Nederlandse equipe een gooi gaan doen naar het eremetaal. Bondscoach Loes Gunnewijk en Koos Moerenhout maakte een tijdje geleden de selectie van de Nederlandse wegwielrenploeg bekend!

3 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Spotlight: Julián Carranza

Feyenoord wist een mooie slag te slaan op de transfermarkt met de komst van Julián Carranza. De relatief onbekende spits kwam transfervrij over van Philadelphia Union. Carranza werd op 22 mei 2000 geboren in het Argentijnse Oncativo en staat tot en met 30 juni 2028 onder contract bij de Rotterdamse club!

5 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Prijzengeld Olympische Spelen 2024

De topsporters halen jarenlang alles uit de kast en hebben één doel: het bereiken van de Olympische Spelen! Een hoger podium voor de sporters bestaat er niet. Alleen is enkel de deelname op financieel vlak niet voldoende voor veel sporters. Een startpremie is niet aanwezig voor de olympiërs. De Nederlandse atleten moeten namelijk een medaille winnen om een deel uit de prijzenpot op te mogen eisen. De medaillebonus kan voor veel topsporters het grote verschil maken. Pieken op het juiste moment is pure noodzaak!

3 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Waar is de Conference League finale 2025?

De finale van de Conference League zal op woensdag 28 mei 2025 worden gespeeld. De twee overgebleven clubs in het derde Europese toernooi mogen een gooi doen naar de titel. De eerste kwalificatiewedstrijden werden al begin juli 2024 afgewerkt. De voetbalclubs hebben dan ook een lange weg afgelegd richting de Conference League finale. Ontdek hieronder meer informatie over de finale van het Europese voetbaltoernooi:

3 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Wedstrijd van de Week: Ajax - FK Vojvodina

De eerste Nederlandse voetbalclubs starten deze week aan het nieuwe voetbalseizoen. De Wedstrijd van de Week is dan ook: Ajax - FK Vojvodina. De Amsterdamse club een degelijke marge te creëren voor de return. Claim jouw €5,00 Free Bet en waag een gokje op het duel in de 2e voorronde van de Europa League!

5 min leestijd

thumbnail

5 min leestijd

Big Win: €13.321,36 dankzij een geniale eightfold

Het EK voetbal is al een tijdje afgelopen en er stonden de afgelopen week weinig grote wedstrijden op het programma. Desondanks wist een BetCity-speler een grote slag te slaan met een geniale eightfold. De Grote Speler richtte zijn pijlen op de voetbalwedstrijden in de Verenigde Staten, Brazilië en Argentinië. Dat leverde de speler een prachtige winst op van €13.321,36. En dat met een inzet van €200,00!

5 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Favorieten op de 400 meter horden vrouwen (OS 2024)

Eind juli 2024 kan de sportliefhebber weer gaan genieten van de Olympische Spelen! Ditmaal reizen de beste atleten ter wereld af naar Parijs. Er staan waanzinnig veel disciplines op de kalender, waaronder de 400 meter horden bij de vrouwen. De Nederlandse sportliefhebbers hebben waarschijnlijk extra veel aandacht voor de 400 meter horden. Dat heeft natuurlijk alles te maken met onze eigen Femke Bol!

3 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Hoe lang duurt een rugbywedstrijd?

Rugby is een attractieve en spannende sport! In de basis zijn de spelregels eenvoudig en overzichtelijk. Twee teams strijden voor de winst. Een rugbyteam moet proberen de bal over de achterlijn van de tegenstander zien te krijgen. Het verdedigende rugbyteam krijgt de taak om de opponent te hinderen in de aanval.

3 min leestijd

thumbnail

3 min leestijd

Hoe lang duurt een waterpolowedstrijd?

Er zijn verschillende sporten waarin Nederland weet te excelleren. De laatste jaren ging de aandacht ook al snel uit naar de nationale vrouwen waterpoloploeg. Dat is niet zo gek, want de Oranje dames wisten grote successen te boeken op internationaal niveau. De vermakelijke watersport lijkt in de basis op handbal, alleen gaat het om een zwemsport. Er zijn veel sportliefhebbers die weinig weten over waterpolo. Een veelgestelde vraag is bijvoorbeeld hoe lang een waterpolowedstrijd duurt!

3 min leestijd

1
2
3

...

26