Informatie KSA Limiet

BELANGRIJKE INFO OVER JE ACCOUNT

Nieuwe landelijke regelgeving vanuit de KSA

We vinden het belangrijk om je op de hoogte te stellen van aanstaande veranderingen in de Nederlandse kansspelwetgeving die invloed zullen hebben op alle spelers bij online casino's en bookmakers, waaronder BetCity. Binnenkort worden nieuwe regels door de Kansspelautoriteit (KSA) geïntroduceerd, waardoor er voor alle spelers, inclusief spelers van BetCity, een standaard verlieslimiet zal gelden. Deze maatregel heeft als doel om een veilige en verantwoorde gokomgeving te waarborgen voor alle deelnemers.

Wat betekent dit voor jou?

  • Standaard verlieslimiet: elke speler krijgt een standaard verlieslimiet toegewezen, die gelijk is voor alle gokplatforms in Nederland, inclusief BetCity.
  • Aanpassing op basis van financiële situatie: we begrijpen dat iedere speler uniek is, met verschillende financiële draagkrachten. Daarom bieden we de mogelijkheid om je verlieslimiet aan te passen op basis van je financiële situatie.
  • Vertrouwelijke documenten: om je limiet te kunnen aanpassen vragen we je vertrouwelijke documenten te verstrekken die je financiële draagkracht onderbouwen. Dit kan onder andere een loonstrook of bewijs van vermogen zijn.

Hoe kun je je limiet aanpassen?

Je hebt de mogelijkheid om veilig en snel documenten te uploaden via onze speciale upload-pagina. Op deze manier kunnen we samenwerken om ervoor te zorgen dat je verantwoordelijk en veilig kunt blijven genieten van de BetCity-ervaring.

Waarom deze maatregelen?

Verantwoord spelen staat bij BetCity hoog in het vaandel. We willen ervoor zorgen dat onze spelers genieten van een plezierige en veilige gokomgeving. Door deze maatregelen te implementeren, houden we de integriteit van ons platform hoog en voldoen we aan de wettelijke vereisten.

Vragen?

Heb je vragen over deze nieuwe regelgeving of heb je hulp nodig bij het aanpassen van je verlieslimiet? Neem gerust contact op met onze klantenservice, die klaarstaat om je te assisteren.