back arrow

CASINO

Vier het Oktoberfest op de Octobeer Fortunes gokkast

Laatste update 21-09-2023

4 min leestijd

thumbnail

Het Oktoberfest is weer begonnen! De komende weken genieten de Duitsers van een groots volksfeest. Het bierfestival in Munchen is wereldberoemd en treft miljoenen liefhebbers. Je kan ook vanuit huis het Oktoberfest gaan vieren op de bekende Octobeer Fortunes gokkast! Het kansspel werd gelanceerd door Pragmatic Play en staat helemaal in het teken van het subtiele goudgele drankje!

Hoe werkt de Octobeer Fortunes gokkast?

Je speelt op de Octobeer Fortunes gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Het speelveld is redelijk compact en overzichtelijk. Je kan al meespelen vanaf €0,20 per spin en maximaal €54 per spin inzetten. Het RTP percentage bedraagt 94,52% en de variantie is hoog. De grootste geluksvogels winnen de maximale prijs van 4500x de inzet op de Octobeer Fortunes gokkast van Pragmatic Play. Natuurlijk kan je de bier gokkast ook spelen op de smartphone, bijvoorbeeld op de BetCity applicatie!

Money Collection Feature

De Geld symbolen spelen een belangrijke onderdeel op de Octobeer Fortunes gokkast. De Geld symbolen hebben een waarde van minstens 0,5x de inzet en maximaal 50x de inzet. Natuurlijk krijg je de waardes niet direct uitgekeerd. Je moet namelijk ook nog een Wild symbool draaien, want alleen dan krijg je de geldwaardes van de Geld symbolen uitgekeerd op het speelaccount.

Free Spins bonusspel

In het allerbeste geval draai je 5 of meer Geld symbolen, want dan krijg je toegang tot het Free Spins bonusspel. De speler krijgt 9 Free Spins toegekend en die kunnen aardig winstgevend zijn. Alle Geld symbolen verdwijnen in een pijp en die staat aan de zijkant van het speelveld. Het doel is om de pijp te blijven vullen en Wild symbolen te draaien. Je kan op die manier onwijs veel uitbetalingen verwachten op de Octobeer Fortunes gokkast!

Beoordeling van de Octobeer Fortunes gokkast

De Octobeer Fortunes gokkast werd op 26 augustus 2022 uitgebracht door Pragmatic Play. Wij hebben het kansspel getest. Check hieronder de beoordeling:
  • Entertainmentwaarde
Liefhebbers van bier kunnen zich prima vermaken op de Octobeer Fortunes gokkast! Het Oktoberfest is op alle mogelijke manieren doorgevoerd op het kansspel. Geniet van een fraaie vormgeving en een snelle gameplay.
  • RTP percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op de Octobeer Fortunes gokkast bedraagt 94,52%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94,52 terugkeert bij de spelers. Het huisvoordeel komt uit op 5,48%.
  • Gebruiksvriendelijkheid
De Octobeer Fortunes gokkast is onwijs gebruiksvriendelijk. Je kan eenvoudig de inzet wijzigen en het spel starten. Daarnaast is de game geoptimaliseerd voor de spelers op de smartphone of een tablet.
  • Grafische kwaliteit
Het is grafisch gezien een geweldig spel uit de collectie van Pragmatic Play! De animaties zijn van een hoge kwaliteit en dat geldt ook voor de snelle gameplay.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!