back arrow

HOME

Speluitleg: Moon Princess 100

Laatste update 31-08-2023

4 min leestijd

thumbnail

De spelprovider Play ’n Go boekte een groot succes met de Moon Princess gokkast. Het spel uit 2017 werd al snel een kaskraker. Een vervolgspel was dan ook een kwestie van tijd. In december 2021 werd de Moon Princess 100 gokkast gelanceerd door het spelbedrijf. De nieuwe variant beschikt over veel ouderwetse speelelementen, winstvermenigvuldigers en de mogelijkheid om Free Spins te kunnen incasseren. Probeer de Moon Princess 100 gokkast gratis uit of speel direct mee met echt geld!

Hoe werkt de Moon Princess 100 gokkast?

Je speelt op de Moon Princess 100 gokkast met een groot speelveld van 5 bij 5. Dat betekent dat er 25 symbolen op het veld landen. Dankzij het Cluster Pays mechanisme kan je op veel verschillende manieren tot een winnende combinatie komen. De Moon Princess 100 gokkast is ook nog eens laagdrempelig. De minimale inzet bedraagt slechts €0,20 per spin en je mag tot wel €10 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 94,20% en je maakt kans op een hoofdprijs van 15.000x de inzet!

Wild symbolen

Niet geheel verrassend komt er een symbool van de maan voorbij op de rollen. Dat is ook direct het Wild symbool en die kan andere symbolen vervangen. Mocht je een Cluster maken met uitsluitend Wild symbolen, dan win je een prijs van 50x de inzet op de Moon Princess 100 gokkast.

Winnen met hoge vermenigvuldigers

Iedere keer als er een winnende combinatie ontstaat, dan verdwijnen alle winnende symbolen van het speelveld. Daarvoor komen nieuwe symbolen in de plaats. Het Cascade mechanisme biedt extra kansen op een prijs. Daarnaast worden opeenvolgende winsten op deze methode met een progressieve vermenigvuldiger uitgekeerd. De vermenigvuldiger kan oplopen tot maximaal 100x!

Girl Power bonusfeature

De prinses kan ook de helpende hand bieden op de Moon Princess 100 gokkast. Mocht er geen prijs worden gewonnen, dan kan de prinses voorbijkomen op het speelveld. Zij kan één van de drie bonusfeatures opstarten. Er worden wellicht extra Wild symbolen aan het speelveld toegevoegd of bepaalde symbolen worden van het speelveld weggehaald. Normaal gesproken wint de speler dan alsnog een prijs.

Free Spins bonusspel

Het Free Spins bonusspel is het leukste onderdeel op de Moon Princess 100 gokkast. Je kan één van de meters volspelen door voldoende prinsessen te draaien. Je moet tijdens de zogeheten Princess Trinity Feature proberen om het speelveld leeg te spelen, maar dat kan pas als de meter vol zijn gespeeld. Het is via deze manier mogelijk om Free Spins te verdienen met een Power Meter. Wij raden je aan om eerst gratis te oefenen, zodat je het kansspel onder de knie krijgt. Kosteloos oefenen kan ook op de nieuwe app van BetCity!

Beoordeling van de Moon Princess 100 gokkast

De Moon Princess 100 gokkast is een vermakelijk en vooral vrolijk spel van Play ’n Go. Wij hebben de gokkast getest, check hieronder onze beoordeling:
  • Entertainmentwaarde
Het herkenbare speelthema en de spannende bonusfeatures tillen de gokkast naar een hoger niveau. Het zijn vooral de Free Spins die voor de entertainment moeten zorgen op de Moon Princess 100 gokkast.
  • RTP-percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op de Moon Princess 100 gokkast bedraagt 94,20%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €94.20 terugkeert in de prijzenpot. Het mooie RTP-percentage is een goede reden om mee te spelen op de online gokkast.
  • Innovatie
Play ’n Go heeft de Moon Princess gokkast van een upgrade voorzien. De nieuwe 100-versie biedt de kans op hogere geldprijzen en beschikt over spannendere bonusfeatures. Gebruiksvriendelijkheid De Moon Princess 100 gokkast is bijzonder gebruiksvriendelijk. Je kan namelijk eenvoudig de inzet wijzigen onderin het speelscherm. Daarnaast zijn er geen winlijnen, waardoor alle aandacht naar de Clusters kan gaan.
  • Grafische kwaliteit
Grafisch gezien is de Moon Princess 100 gokkast van een hoge kwaliteit. De moderne en vrolijke animaties zorgen voor een aangename speelomgeving. Het is wel een mierzoet spel, dus niet voor iedereen even geschikt.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!