back arrow

HOME

Uitleg: 100 free spins voor nieuwe spelers

Laatste update 23-08-2023

2 min leestijd

thumbnail

Nieuwkomers krijgen een welkomstbonus cadeau bij BetCity! Er staat verschillende bonussen klaar, waaronder een free spins bonus. Alle nieuwe leden van 24 jaar of ouder kunnen tijdens het stortingsproces een bonus activeren. De free spins bonus bestaat uit minimaal 25 en maximaal 100 free spins voor één van de populairste gokkasten van Pragmatic Play.

Free spins bonus claimen

De free spins bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. De speler mag niet eerder een speelaccount hebben aangemaakt. Vervolgens kan de nieuwkomer een storting verrichten. Het minimale stortingsbedrag voor de free spins bonus bedraagt €5. Echter kan de speler meer free spins incasseren door een hoger bedrag te storten, maar dat is vanzelfsprekend niet verplicht. Zodra de speler de stortingspagina opent, dan staan de beschikbare welkomstbonussen direct bovenin het scherm. Mochten er meerdere bonussen staan, dan moet de speler wellicht nog op ‘toon meer’ klikken. Klik op de free spins welkomstbonus en verricht de eerste storting. De free spins worden direct bijgeschreven op het speelaccount. Ga naar de Big Bass Bonanza gokkast om de free spins in te zetten. Eventuele winsten uit de spins zijn beschikbaar, nadat het stortingsbedrag minstens één keer is ingezet op het platform.

Hoeveel free spins kan de speler claimen?

Het stortingsbedrag is zal het aantal free spins bepalen dat de nieuwkomer cadeau krijgt.
  • €5 t/m €19.99: 25 free spins (€0.20 per stuk)
  • €20 t/m €49,99: 50 free spins (€0.20 per stuk)
  • €50 t/m €99.99: 50 free spins (€0.50 per stuk)
  • €100 t/m €149.99: 100 free spins (€0.50 per stuk)
  • €150 t/m €199.99: 75 free spins (€1.00 per stuk)
  • €200 of meer: 100 free spins (€1.00 per stuk)

Free spins op de Big Bass Bonanza

De free spins welkomstbonus kan vervolgens worden ingezet op de Big Bass Bonanza gokkast. Het kansspel komt uit de handen van Pragmatic Play en staat bekend als één van de populairste gokkasten in het online casino. De Big Bass Bonanza beschikt over vijf rollen, drie rijen en 10 winlijnen. Alle ogen zijn gericht op het bonusspel, want dan kan de speler prijzen winnen met progressieve vermenigvuldigers. De free spins bieden de kans om de gokkast risicovrij uit te proberen. De minimale inzet bedraagt €0,10 euro per draai en er mag maximaal €119 euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitkeringspercentage (RTP) bedraagt 96,71%. Het is mogelijk om de Big Bass Bonanza gokkast te spelen op de smartphone of een tablet.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!