back arrow

CASINO

Speler wint 7.919x de inzet op de Das xBoot

Laatste update 21-09-2023

3 min leestijd

thumbnail

Regelmatig wint een speler een gigantische geldprijs bij BetCity! En ook deze week was het weer raak. Een gelukkige speler besloot een gokje te wagen op de Das xBoot gokkast van Nolimit City. De ‘Glücklicher’ won een geweldige prijs van 7.919x de inzet en dat met een inzet van slecht €1 per spin!

Winstgevende Free Spins

De speler wist 4 Scatter symbolen te draaien en kreeg toegang tot het Wolf Pack Free Spins bonusspel. De speler moet 8 Free Spins inzetten met een duidelijk doel. Onderin het scherm staat een torpedo, alleen missen nog de vier belangrijkste onderdelen. Simpelweg door de onderdelen te draaien kan de speler kan de speler van extra Wild symbolen een torenhoge vermenigvuldiger genieten. Het duurde niet lang voordat de speler een fantastische prijs van 7.919x de inzet won!

Winstpotentie op de Das xBoot gokkast

De Das xBoot gokkast is vooral populair vanwege zijn enorme winstpotentie. Spelers maken kans op een maximale uitbetaling van maar liefst 55.200x de inzet! Daarnaast kan er worden genoten van een mooi RTP percentage van 94,04%. En ook een fantastische prijs te winnen hoeft er geen enorme inzet geplaatst te worden, want meespelen is al mogelijk vanaf €0,25 per spin. Natuurlijk kan je ook met een hogere inzet gaan gokken, zoals de maximale inzet van €4,50 per spin.

Kenmerken van de Das xBoot gokkast

Het is mogelijk om de Das xBoot gokkast direct met echt geld te gaan spelen bij BetCity! Je kan er ook voor kiezen om eerst gratis te oefenen, bijvoorbeeld op de nieuwe BetCity applicatie. Check hieronder alvast de kenmerken van de Das xBoot gokkast:
  • Aantal rollen: 6
  • Aantal rijen: 2-3-4-4-3-2
  • Aantal winstmanieren: 576 tot 75.712
  • RTP percentage: 94,04%
  • Minimale inzet: €0,25
  • Maximale inzet: €4,50
  • Maximale uitbetaling: 55.000x de inzet