back arrow

ACADEMY

thumbnail

Hoe werkt wedden op 'Rust/eindresultaat'?

Laatste update 04-09-2023

5 min leestijd

In dit artikel gaan wij dieper in op het wedden op het resultaat van de eerste helft en eindresultaat. Deze weddenschappen brengen zeer interessante odds met zich mee en is het is dan ook zeker de moeite waard om je hierin te verdiepen.

Verschil met een gewone 1x2 weddenschap

Het verschil met een 'gewone' 1x2 weddenschap, zoals een winstpartij bij voetbal wedstrijden van Ajax (thuisploeg in dit geval) is dat je hierbij ook de ruststand moet voorspellen. Het gaat dan niet om de correcte score of hoeveel doelpunten er vallen, maar dat Ajax de eerste helft wint, gelijkspeelt of een voorsprong voor het uitspelende team. Vervolgens voorspel je ook de eindstand. Opnieuw gaat het hier niet op de correcte score, maar wie de wedstrijd wint. Oftewel, je moet het resultaat van de eerste helft en na 90 minuten voorspellen.

Belangrijk om hierbij in acht te nemen is dat je weddenschap alleen winnend is als je zowel de ruststand als de einduitslag goed hebt voorspeld. Deze bets worden ook wel half time full time genoemd.

Valt er geld mee te verdienen met rust/eindresultaat weddenschappen?

Kan je winst maken met dit soort weddenschappen? Dat is natuurlijk een zeer belangrijke vraag voor menig better. De half time full time weddenschappen zijn zeer populair bij de spelers, omdat het hoge quotering met zich meebrengen. Als je bijvoorbeeld inzet dat de ploeg die thuis speelt de rust in gaat met een achterstand, maar alsnog de wedstrijd uiteindelijk wint dan zijn de quoteringen vaak tussen de 20 en 30.
Als je winst wil maken met deze weddenschappen is het aan te raden om meerdere van de halftime fulltime bets op één wedstrijd te spelen. Bijvoorbeeld de thuisploeg gaat met een voorsprong de kleedkamer en wint de wedstrijd, maar ook de thuisploeg gaat met een gelijkspel de rust in in, maar weet in de tweede helft alsnog de wedstrijd over de streep te trekken. De quotering van deze bets zijn zeer interessant, zeker als de ploeg in kwestie de rust in gaat met een gelijke stand of zelfs een achterstand.

Op welke sporten kun je deze weddenschap afsluiten?

Naast voetbalwedstrijden in bijvoorbeeld de Eredivisie is het ook mogelijk om de half time full time weddenschappen op andere sporten te plaatsen bij de bookmakers. Onder meer basketbal, rugby en American football bieden deze bets aan. Wij adviseren om deze weddenschap eerst met een lage inzet te proberen, zodat je jezelf bekend maakt in deze wereld. Gratis weddenschappen die je nog open hebt staan is bijvoorbeeld altijd een interessante optie om op halftime fulltime uit te testen.

Betcity Academy

thumbnail

Draw No Bet

Bij BetCity kun je weddenschappen plaatsen op tientallen en soms meer dan 100 inzetmogelijkheden. Enkele bekende weddenschappen zijn onder meer 1X2-weddenschappen, meer dan/minder dan en de Handicap. Vooral de traditionele 1X2 weddenschap is populair, maar ook de Draw No Bet (DNB) optie kan worden overwogen. Hieronder leggen we in detail uit hoe een gelijkspel zonder weddenschap werkt en belichten we de voor- en nadelen ervan!

5 min leestijd

thumbnail

Populairste weddenschappen op de Formule 1

De Formule 1 is stiekem één van de populairste sporten geworden in Nederland. De geweldige prestaties van Max Verstappen hebben bijgedragen aan de stijgende populariteit van de autosport. In een F1-seizoen worden er 23 Grand Prix verreden over de gehele wereld, waaronder op het Circuit van Zandvoort. En je kan bij BetCity gaan wedden op alle F1 wedstrijden! Online wedden op de Formule 1 kan pre match, maar je kan ook live weddenschappen afsluiten op de Formule 1. Bekijk hieronder de populairste weddenschappen op de F1!

5 min leestijd

thumbnail

Wat is een accumulator-weddenschap?

Een accumulator weddenschap, is een type sportweddenschap waarbij je meerdere individuele weddenschappen combineert tot één enkele weddenschap. Het doel is om de kansen van elke individuele weddenschap te vermenigvuldigen om een grotere potentiële uitbetaling te creëren. Hier is hoe een accumulator weddenschap werkt:

5 min leestijd

thumbnail

Hoe werkt 'Asian Handicap'?

Talloze voetbalweddenschappen kunnen er per wedstrijd worden afgesloten. Een 1X2 weddenschap of een bepaalde doelpuntenmaker zijn hier bekende voorbeelden van, maar Asian Handicap en Asian Lines maken hier ook onderdeel van uit. Voor vele mensen is dit echter een grijs gebied en wij spelen hier dan ook graag voor jullie op in. Het doel van dit artikel is om jullie een duidelijk beeld te geven van de Asian Handicap weddenschappen, maar ook van de Asian Lines.

5 min leestijd

Onze promoties
NIEUW: BETCITY APP
Vanaf nu heb je het beste Sportsbook en het leukste Casino van Nederland in de palm van je hand!
GAME OF THE WEEK
Claim een €5 voor onze Wedstrijd van de Week, die altijd bol van de spanning en sensatie staat. Welke wedstrijd is het dit keer?
STRAIGHT UPS
Win extra als het balletje 5 keer op jouw getal valt!
ELK WEEKEND VOOR JOU
Check elke vrijdag voor welk spel je 'm kunt claimen!
ELK WEEKEND VOOR JOU
Check elke vrijdag voor welk spel je ze kunt claimen!
MAANDAG FREE BET
Élke maandag claim je bij ons een €5 Free Bet voor álle sporten in ons Sportsbook. Die laat je toch niet liggen?