BetCity Shield
thumbnail

Dit was het weekend

Laatste update 16-08-2023

5 min leestijd

Het voetbal is weer begonnen. Afgelopen weekend stond de eerste speelronde van onder meer de Premier League, La Liga, Ligue 1 en onze eigen Eredivisie op het programma.

Openingswedstrijd

Het seizoen 2023/24 van de Eredivisie werd afgetrapt met de BetCity-derby tussen FC Volendam en Vitesse. De thuisploeg kwam op voorsprong, maar gaf mede vanwege een directe rode kaart voor Robert Mühren de overwinning uit handen. Sterker nog, in de slotfase schoot Marco van Ginkel zijn Vitesse naar de overwinning (1-2).
Komend weekend staat Vitesse de eerste serieuze test te wachten. De ploeg van Phillip Cocu neemt het komende zaterdag in de eigen GelreDome op tegen het PSV van Noa Lang.
Over Lang gesproken, de 24-jarige aanvaller was in de eerste speelronde direct van cruciaal belang voor zijn PSV. De Eindhovenaren hadden het lastig met FC Utrecht, maar in de blessuretijd van de eerste helft schoot de oud-Ajacied de 1-0 op spectaculaire wijze tegen de touwen.

SuperBoosts

Een opsteker voor menig better bij BetCity, zo stond er een SuperBoost op de sterspeler van PSV. Voor een doelpunt van Lang kreeg je maar liefst 4.00 keer je inzet terug. Het team van Peter Bosz was uiteindelijk met 2-0 te sterk voor de Utrechters.
Lang was niet de enige SuperBoost van het afgelopen weekend. Santiago Giménez werd door BetCity ook in het zonnetje gezet. Normaliter kreeg je voor een doelpunt van de Mexicaan 1.73 keer je inzet terug, maar deze werd verhoogd naar een quotering van 3.00.

Grote verrassing

Het mocht echter niet baten, want zo wist Feyenoord niet eens te scoren. De Rotterdammers kwamen in de eigen Kuip tegen Fortuna Sittard niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Voor het derde opeenvolgende officiële duel in de eigen thuisbasis wist Feyenoord het net niet te vinden.
Vorig seizoen begon Feyenoord het seizoen ook met een 0-0 gelijkspel. SC Heerenveen-keeper Andries Noppert was in de Kuip simpelweg niet te passeren. Dit seizoen werden de Rotterdammers ondanks de teleurstellende seizoenstart alsnog kampioen van Nederland. De fans van de landskampioen lijken zich dan ook nog geen zorgen te hoeven maken.

Koplopers

Zowel FC Twente, Ajax als AZ kende een gemakkelijke seizoenstart. Ajax wist mede dankzij een treffer van Mohammed Kudus met 4-1 te winnen van Heracles Almelo. Een doelpunt van de Ghanees werd afgelopen vrijdag in de rubriek ‘dit wordt het weekend’ getipt voor 2.50 keer je inzet.
FC Twente won met 1-4 bij Almere City, maar dit was niet genoeg om de eerste speelronde van de Eredivisie als koploper af te sluiten. AZ liet namelijk geen spaan heel van Go Ahead Eagles (5-1) en is momenteel de trotse koploper van het hoogste niveau van Nederland.
Verwacht je dat AZ ook na de 34ste speelronde de koploper van de Eredivisie is? Bij BetCity levert dat je maar liefst 21.00 keer je inzet op.

Betcity Academy

thumbnail

BetCity Betslip #16: Super Sundayyy!

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Feyenoord - PSV, Tottenham Hotspur - Manchester City & Le Havre - Paris Saint-Germain.

5 min leestijd

thumbnail

BetCity Betslip #15: Ajax & AZ hopen op een wonder!

Het concept

Wekelijks zal er een betslip voor je klaar staan. Sterker nog, je kan deze rubriek zelfs regelmatig meerdere keren per week verwachten. In dit artikel lichten wij een aantal pareltjes uit als het om value gaat en uiteindelijk komen wij tot een betslip. Ditmaal zijn alle ogen gericht op de volgende duels: Marseille - Ajax & AZ - Zrinjski Mostar.

5 min leestijd

thumbnail

Bet Builder Feyenoord - Atlético Madrid: 7.00 keer je inzet!

Feyenoord - Atlético Madrid staat voor de boeg. Dinsdagavond om 21:00 uur wordt deze kraker in De Kuip afgetrapt. Een do-or-die wedstrijd voor de Rotterdammers. Wij hebben voor jou een Bet Builder klaarstaan, met maar liefst 7.00 keer je inzet.

5 min leestijd

thumbnail

Game of the Week: Multi Wild 8 Player

Er is weer een nieuwe week aangebroken en dat betekent dat er weer een splinternieuw spel in de schijnwerpers staat bij BetCity! De Game of the Week is een spannende nieuwe gokkast uit de spelcollectie van Stakelogic. Multi Wild 8 Player is een absolute klassieker en zal bij veel spelers het authentieke gevoel van de gokkast opwekken. Natuurlijk kan je de Multi Wild 8 Player gokkast ook spelen op de smartphone of een tablet.

5 min leestijd