back arrow

SPORT

BetCity Betslip #17: doordeweekse speelronde!

Laatste update 05-12-2023

5 min leestijd

promotional image

Een doordeweekse speelronde, ideaal op deze donkere dagen. Wij hebben een betslip van 5.71 keer je inzet voor jou klaarstaan. De focus ligt hierin op de Premier League & Marseille vs. Lyon.

Sheffield United - Liverpool: Ryan Gravenberch over 0.5 schoten op doel (2.20)

We trappen de ‘BetCity Betslip’ af in het voetbalwalhalla van Europa: de Premier League. In de vijftiende speelronde staat de ontmoeting tussen Sheffield United en Liverpool op het programma.
Het verschil op de ranglijst tussen deze ploegen bedraagt maar liefst 26 punten. Sheffield United is de hekkensluiter van Engeland en verloor de laatste 2 duels op ruime wijze van notabene AFC Bournemouth (1-3) en Burnley (5-0). The Reds bleven daarentegen in de laatste 7 competitieduels ongeslagen. Er worden op Bramall Lane 8 schoten op doel van Liverpool verwacht.
Wij verwachten dat Ryan Gravenberch minimaal één doelpoging tussen de palen lost. In 5 van zijn laatste 7 basisplaatsen kwam hij tot minimaal één schot op doel. In de ontmoetingen met Union Saint-Gilloise en Toulouse kwam de Nederlander in 2 duels zelfs tot 7 doelpogingen tussen de palen. Eén quotering van 2.20 tegen hekkensluiter Sheffield United is dan ook gekkenwerk.

Marseille - Lyon: Marseille wint (1.71)

Van het Liverpool van Gravenberch gaan we door met het Lyon van oud-Ajacied Nicolás Tagliafico. De Argentijn verkeert met zijn club in een enorme crisis en is na 13 competitiewedstrijden de hekkensluiter van de Ligue 1.
Na 13 duels staat de teller op slechts 7 punten. De achterstand op koploper Paris Saint-Germain bedraagt liefst 26 punten. In de laatste 2 duels ging Lyon ten onder: 0-2 vs. Lille OSC & 3-2 vs. RC Lens. Wij voorzien tegen Marseille een nieuwe verliespartij voor de hekkensluiter van het hoogste niveau van Frankrijk.
Marseille lijkt de weg omhoog te hebben ingezet. De laatste 2 wedstrijden werden gewonnen en hiermee wist het zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Europa League. In de laatste 10 thuisduels bleef Marseille ongeslagen en 7 van deze wedstrijden werden gewonnen. Wij verwachten dat de thuisploeg voor de derde opeenvolgende keer van Lyon weet te winnen.

Aston Villa - Manchester City: Beide Teams Scoren - Ja (1.52)

We sluiten de zeventiende editie van de ‘BetCity Betslip’ af in Engeland. Woensdagavond ontvangt Aston Villa in de Premier League het geplaagde Manchester City. De regerend landskampioen wil in Birmingham dolgraag de 3 punten pakken, maar wacht met de ploeg van Unai Emery een zware klus.
Aston Villa is bezig aan een uitstekend seizoen. De thuisploeg verloor slechts één van de laatste 12 wedstrijden en is op een zeer knappe vierde plek terug te vinden. De achterstand op The Citizens bedraagt slechts één punt. De laatstgenoemde bleef in de laatste 9 duels ongeslagen, maar zag 3 van de laatste 4 wedstrijden in een gelijkspel eindigen. Wij voorzien op Villa Park een zware avond voor de formatie van Pep Guardiola.
Wij verwachten dat beide ploegen ten minste één keer gaan scoren. Aston Villa zag in 9 van de laatste 10 duels Beide Teams Scoren - Ja. Manchester City zag ook in de laatste 4 wedstrijden doelpunten aan beide kanten: 4-4, 1-2, 3-2 & 3-3. In de laatste 5 ontmoetingen tussen Aston Villa en Manchester City was deze bet winnend.

Betslip

Als we alles onder elkaar zetten komen we op de volgende selecties uit:
  • Ryan Gravenberch over 0.5 schoten op doel (2.20)
  • Marseille wint van Lyon (1.71)
  • Beide Teams Scoren - Ja bij Aston Villa - Man City (1.52)
Dit brengt de odds van deze betslip in totaal op 5.71!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!