back arrow

SPORT

Livestream Darts bij BetCity

Laatste update 09-10-2023

10 min leestijd

thumbnail

Darts is stiekem één van de populairste sporten in Nederland. De successen van Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen hebben de interesse in de dartsport alleen maar doen groeien. Het gehele jaar door kan je genieten van dartwedstrijden op het hoogste niveau, bijvoorbeeld in de PDC! Spelers bij BetCity krijgen de unieke kans om de dartswedstrijden live te bewonderen. De wedstrijden in de PDC Darts en de Modus Icons of Darts Live League komen voorbij in ons aanbod. Bekijk zelf welke dartwedstrijden er nu beschikbaar zijn via een livestream.

Gratis darts livestream

Dartwedstrijden werden een lange tijd live uitgezonden op de televisie, bijvoorbeeld bij de zender RTL. Tijden veranderen, want de rechten kwamen bij een andere partij terecht. Liefhebbers moesten voortaan een ViaPlay abonnement afsluiten. Gelukkig biedt BetCity nog een gratis livestream alternatief. Simpelweg door een account aan te maken kan je het hele jaar door genieten van live darts streams. De livestreams zijn te bekijken op de computer, smartphone of een tablet. Darts kijken kan natuurlijk ook op de BetCity app!

Voordelen van een darts live stream

Spelers die een weddenschap plaatsen op darten kunnen genieten van de streams. Grote toernooien, kleine dartevenementen en live leagues worden kosteloos aangeboden. Darts kijken tijdens het wedden zorgt voor diverse voordelen. Allereerst kan je gratis genieten van live darten, maar ook anticiperen op de gebeurtenissen tijdens een wedstrijd. Er zijn verschillende streams beschikbaar, waaronder van de wedstrijden in het bekende Alexandra Palace. Je hebt geen abonnement nodig, want bij BetCity kan je gratis darts kijken.

Live darts: doordeweeks en in het weekend

Live darten kijken kan vrijwel de gehele week! Er worden namelijk verschillende toernooien georganiseerd in op diverse niveaus. Geniet bijvoorbeeld van de Premier League Darts, Players Championship Events, Grand Slam of Darts, UK Open en de European Tour. Daarnaast zijn er veel Live League wedstrijden beschikbaar, zoals de Modus Icons of Darts Live League. Jaarlijks worden er tientallen Players Championship toernooien georganiseerd bij de PDC. Via een livestream kan je kosteloos gaan genieten van darten op het hoogste niveau.

Premier League Darts

De Premier League Darts is één van de bekendste toernooien in een dartseizoen. De beste darters ter wereld komen bij elkaar en strijden voor de winst. Enkele bekende namen zijn Peter Wright, James Wade, Michael Smith en natuurlijk Michael van Gerwen. Het toernooi is gratis te bekijken via de darts live stream van BetCity!
De dartspelers strijden tijdens de Premier League Darts voor een hoge geldprijzen. De prijzenpot bedroeg in 2023 maar liefst €1.200.000. De winnaar ontving een geldprijs van ruim €320.000! Er staat dus veel op het spel voor de deelnemers tijdens de Premier League Darts.

WK Darts 2024

Het PDC World Darts Championship is een jaarlijks terugkerend darttoernooi. De allerbeste darters reizen af naar Engeland en mogen meestrijden voor de WK titel. Het WK Darts start in december en duurt tot en met 2 januari. De World Cup of Darts kan je ook bewonderen via de darts live stream. Tijdens het WK Darts kent het toernooi een korte stop, zodat de spelers de kerstdagen thuis kunnen vieren. Vanzelfsprekend zijn er ook geen dartwedstrijden op 31 december en 1 januari.
De prijzenpot op het WK Darten 2024 bedraagt meer dan €3.000.000. De uiteindelijke wereldkampioen mag een bedrag van €584.000 bijschrijven. En natuurlijk kan je ook wedden op het meest prestigieuze toernooi van het jaar!
De iconische dartspeler Phil Taylor bereikte maar liefst 19 keer de WK Finale. De Engelsman wist het WK Darts maar liefst 14 keer te winnen. Michael van Gerwen mocht zesmaal aantreden in de finale en won 3 keer de WK-titel. Raymond van Barneveld mocht de trofee één keer mee naar huis nemen.

Modus Darts Super Series

Niet alle dartwedstrijden worden uitsluitend op de televisie of bij een streamingsdienst aangeboden. De Modus Darts Super Series worden doordeweeks gespeeld en uitgezonden op YouTube. Vanzelfsprekend kan je deze dartwedstrijden ook volgen via de gratis livestream. In de Modus Darts Super Series komen wat onbekendere namen in actie en strijden de spelers voor een plekje in het finaleweekend. Kom hier meer te weten over de Modus Darts Super Series!

The Masters Darts

De darters in de PDC strijden het gehele jaar voor belangrijke punten. Het is de enige manier om een hoge positie te verkrijgen op de PDC Order of Merit. Dat is essentieel, want alleen de 24 hoogst geklasseerde spelers mogen deelnemen aan The Masters. De wedstrijden worden in de weekenden gespeeld en start traditiegetrouw in de eerste maand van het nieuwe jaar. De winnaar van The Masters wint een bedrag van ruim €75.000. Spelers die in de eerste ronde al stranden ontvangen een troostprijs van €4.666! Je kan bij BetCity dan ook genieten van de gratis darts livestream. Zo kan je live darts kijken terwijl je een weddenschap plaats op één van de wedstrijden.

UK Open

De darters reizen de hele wereld af in een seizoen. Echter zijn veel ogen gericht op de UK Open, want vrijwel alle grote namen doen mee aan het toernooi. Het unieke is dat ook amateurs zich kunnen mengen tussen de wereldtop en mogen deelnemen aan de kwalificatie. Het eindtoernooi van de UK Open wordt gespeeld met 16 darts. Darters die de laatste 16 bereiken ontvangen gegarandeerd een geldprijs van €17.500. De winnaar krijgt een cheque met een waarde van ruim €128.000. De UK Open kan je ook bewonderen via de live darts streams van BetCity! Je kan ook eenvoudig op een smartphone streamen en onderweg live darten kijken.

European Championships

De PDC organiseert ieder seizoen weer de European Championships. Enkel de Europese dartspelers mogen deelnemen aan het belangrijke darttoernooi. Hoewel de meeste darttoernooien plaatsvinden in Engeland, reizen de spelers voor de European Championships af naar Duitsland. Michael van Gerwen voelt zich daar helemaal op zijn plek en won al viermaal het evenement. De prijzenpot van het Europese darttoernooi bedraagt meer dan €200.000! Kijk via de gratis streams mee en moedig de Nederlanders aan.

Player Championship Events

De dartevenementen vinden het hele jaar door plaats op verschillende locaties. De Player Championship Events zijn daar een goed voorbeeld van. De PDC-darters strijden regelmatig tijdens een Event voor de punten. Dat is ook nodig, want alleen de darters die succes hebben geboekt op een Player Championship mogen deelnemen aan het grote eindtoernooi. Normaliter doen er 64 darters mee aan de Player Championship evenementen. Van Gerwen was in het verleden al bijzonder succesvol en wist de titel al zevenmaal te grijpen. De totale prijzenpot van alle toernooien bij elkaar bedraagt €3.500.000! Volg jouw favoriete spelers via onze gratis live stream. Er is altijd wel een stream beschikbaar bij BetCity.

World Grand Prix Darts

Ontzettend veel dartsupporters verheugen zich op de World Grand Prix Darts. Dat komt vooral omdat de opzet veel vermakelijker is. De darters moeten aan de leg beginnen met een dubbel, anders tellen de punten niet mee. Daardoor staat er nog meer druk op de darters en kan een wedstrijd flink op zijn kop worden gegooid. De prijzenpot van de World Grand Prix bedraagt bijna €700.000. De winnaar keert huiswaarts met een bedrag van circa €140.000. Je kan darts live kijken bij BetCity, simpelweg door de live stream te openen.

World Cup of Darts (landen)

De dartfans verheugen zich ook ieder seizoen weer op de World Cup of Darts. Het gaat om een landentoernooi. In juli komen de beste darters uit tientallen landen bijeen voor een fraai toernooi. 32 deelnemende landen strijden voor de WK-titel. De druk is minder hoog bij het evenement, aangezien er minder op het spel staat. Desondanks is het wel een vermakelijk darttoernooi om te bekijken via de BetCity live darts stream.

Veelgestelde vragen over darts livestreams bij BetCity

Verheug jij jezelf al op live darts? Dan kan je bij BetCity genieten een kosteloze live stream. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je hieronder alle antwoorden terugvinden:

Kan ik de Premier League Darts live kijken?

Ja, de Premier League Darts kan je live kijken bij BetCity! Het evenement van de PDC Darts organisatie is niet alleen te zien op PDC TV, maar ook bij de bookmaker. Dat geldt ook voor andere evenementen, zoals de Players Championship, World Matchplay en de Grand Slam Darts. Alle evenementen van PDC Darts komen voorbij in ons live stream aanbod.

Wat is er zo bijzonder aan de World Cup of Darts?

De World Cup of Darts is één van de best bekeken darttoernooien ter wereld. Dat komt omdat het een landentoernooi betreft met ontzettend veel deelnemers. De World Cup of Darts kan je via onze live stream kosteloos bewonderen.

Wat is de prijzenpot van de World Matchplay Darts?

De prijzenpot van de World Matchplay Darts bedraagt maar liefst €933.000. De winnaar mag een bedrag van €233.000 meenemen. Spelers die in de eerste ronde al onderuit gaan, die krijgen alsnog ruim €11.000. Een plekje in de tweede ronde is al goed voor €17.500. Het bedrag blijft oplopen naarmate een speler verder komt in het toernooi.

Kan ik de Premier League Darts zien via een livestream?

Ja, er zijn verschillende streams beschikbaar van darttoernooien. Via een livestream kan je bijvoorbeeld geneiten van de Player Championship, Premier League en tal van andere toernooien. Blijf het aanbod in de gaten houden en mis nooit meer een gratis live stream.

Hoeveel kost een live darts stream bij BetCity?

Een live darts stream bij BetCity is helemaal gratis. Darts online kijken kan het gehele jaar door. Check wel de datum van een toernooi, zodat je geen evenement mist. De livestreams zijn enkel beschikbaar voor leden en worden aangeboden voor meerdere toernooien. Je kan de live streams bekijken en ondertussen een weddenschap afsluiten op de wedstrijd. Dat geldt ook voor wedstrijden tijdens de Premier League!

Wat is het grootste voordeel van darten live kijken?

Veel liefhebbers hebben voor live darten een abonnement afgesloten via Viaplay of VTM Go. Dat is onnodig, want je kan ook genieten van de livestream bij BetCity. De stream biedt de kans om het toernooi op de voet te volgen. Daarnaast kan je tijdens het darten kijken ook een weddenschap plaatsen op één van de wedstrijden. Dat zorgt voor meer spanning tijdens het wedden op darten.

Kan ik ook een livestream bekijken op de BetCity app?

Ja, darten is een populaire sport en daarom kan je de livestream van een dartwedstrijd gratis bekijken. Dat is dus ook mogelijk om de BetCity app! De applicatie is gratis beschikbaar in de App Store en de Google Play Store. Een livestream biedt dezelfde ervaring als wanneer je een dartwedstrijd bekijkt op de televisie.

Welke darters kan ik live zien gooien?

Alle darters die zijn aangesloten bij de PDC komen voorbij in ons live streams aanbod. Het gaat dan bijvoorbeeld op wereldtoppers zoals Michael Smith, James Wade, Peter Wright en Joe Cullen. Je hoeft geen abonnement af te sluiten, want de stream is gratis beschikbaar. Dat geldt ook voor tal van andere sporten, zoals voetbal, tennis, basketbal, honkbal en cricket. De streams voor alle sporten worden kosteloos aangeboden.

Welke sporten kan ik kijken via livestream?

Je kan via livestream meerdere sporten bekijken. Er worden streams aangeboden van voetbalwedstrijden, tenniswedstrijden en meerdere andere populaire sporten. Voetbal is de populairste sport bij BetCity!

Kan ik wedden op een 180 score?

Ja, je kan bij BetCity ook wedden op een 180 score in een dartwedstrijd. Je moet denken aan het aantal 180's, welke speler de meeste 180's gooit of wie de eerste maximale score in de wedstrijd noteert. Darten live kijken krijgt dan een compleet andere dimensie. Bekijk de wedstrijden via onze gratis livestream, bijvoorbeeld tijdens het Players Championship.

Waar worden er Players Championship toernooien georganiseerd?

Er worden tientallen Players Championship toernooi georganiseerd in een jaar. De meeste dartwedstrijden worden gespeeld in Engelse steden, maar bijvoorbeeld ook in Duitsland. De locatie kan dus nog wel eens verschillen.
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!