back arrow

SPORT

Waar kijk je het WK Darts 2024?

Laatste update 14-03-2024

5 min leestijd

promotional image

Het WK Darts start op vrijdag 15 december 2023 en duurt tot en met 3 januari 2024! De beste dartspelers ter wereld komen bijeen in het Alexandra Palace en strijden voor de felbegeerde wereldtitel. Natuurlijk kan je ook live gaan genieten van darten op het allerhoogste niveau. Alle wedstrijden worden namelijk live uitgezonden en de livestreams zijn gratis beschikbaar bij BetCity!

Gratis WK Darts livestreams kijken

Begin 2023 schreef Michael Smith geschiedenis door de WK-finale te winnen. De Engelsman noteerde een 9-darter in de finale en won uiteindelijk met 7-4 van Michael van Gerwen. De Nederlander aast in 2024 dan ook op zijn revanche. Jij kan alle WK Darts wedstrijden kosteloos bekijken via de livestreams bij BetCity. Natuurlijk moet je wel over een account beschikken en over voldoende speelsaldo beschikken. De WK Darts 2024 livestreams zijn ook beschikbaar op de BetCity applicatie!

WK Darts op ViaPlay

Vrijdagavond start het WK Darts met een wedstrijd tussen Adrian Gray en Scott Mitchell. Het is de eerste wedstrijd op het WK Darts 2024, waarna er nog veel volgen. In totaal zijn er namelijk 96 deelnemers actief op het grootste darttoernooi ter wereld. Alle wedstrijden zijn ook beschikbaar op ViaPlay, echter moet je dan wel over een betaald account beschikken. Liefhebbers die zonder een abonnement willen genieten van het WK Darts, die kunnen gratis profiteren van de livestreams bij BetCity.

31e editie van het PDC WK Darts

De 31 editie van het PDC WK Darts telt 96 deelnemers en duurt tot en met woensdag 3 januari 2024. Er worden gedurende de speeldagen zowel middag- als avondsessies afgewerkt. Tijdens de kerstdagen komen de darters niet in actie. Na de kerstdagen zijn er nog 32 darters in de race voor de WK-titel. De totale prijzenpot bedraagt 2,5 miljoen pond. De winnaar mag een droomprijs bijschrijven van 500.000 pond!
Betcity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!