back arrow

CASINO

Top 5: gokkasten voor de kerstdagen

Laatste update 22-11-2023

4 min leestijd

thumbnail

Het einde van het jaar komt nu wel heel dichtbij! Dat betekent ook dat de feestdagen op de kalender staan. De kerstdagen zijn dan ook altijd gezellig. Het kerstdiner, de kerstboom en de traditionele kerstfilms zorgen voor een geweldige tijd. Natuurlijk kan de liefhebber van de kerstperiode zich ook op een andere manier gaan vermaken, bijvoorbeeld door op één van de gokkasten te spelen met een kerstthema. Hieronder staan de 5 beste gokkasten voor de kerstdagen op een rijtje:

1. 9 Gifts of Christmas

De 9 Gifts of Christmas gokkast is één van de leukste spellen met een kerstthema. Je speelt het populaire kansspel met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Het doel is om combinaties te maken met de kerstsymbolen. Daarnaast kan je prijzen tot wel 2.000x de inzet winnen met de Scatter symbolen. Het Free Spins bonusspel biedt de kans om prijzen te incasseren met een fraaie vermenigvuldiger. Het RTP percentage op de 9 Gifts of Christmas gokkast staat op 96,24% en meespelen is al mogelijk vanaf €0,20 per spin!

2. Buffalo Power Christmas

De Buffalo Power Christmas gokkast is een klassieker in een kerstjasje! De Buffalo Power Christmas gokkast beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Je geniet van onwijs veel bonusfeatures, waaronder Stacked Wilds, vermenigvuldiger, bonussymbolen, powersymbolen en een spannend Free Spins bonusspel. Het RTP percentage op de Buffalo Power Christmas gokkast bedraagt 95,04% en de spelers kunnen een maximale prijs winnen van maar liefst €50.000.

3. Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch

De Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast is nog relatief nieuw en biedt bijzonder veel vermaak. Je speelt met een simpele opzet, oftewel met 5 rollen, 3 rijen en 12 winlijnen. Het RTP percentage staat op 94,07% en de variantie is opvallend hoog. Daarnaast valt ook het inzetlimiet op. Je kan meespelen vanaf €0,12 per spin, maar ook de maximale inzet plaatsen van €360 per spin. De aandacht gaat op de Bigger Bass Blizzard – Christmas Catch gokkast vooral uit naar de Scatter symbolen en de Free Spins. Je kan tijdens de Free Spins namelijk geldprijzen winnen met hoge vermenigvuldigers.

4. Wonders of Christmas

De spelprovider NetEnt lanceerde de Wonders of Christmas gokkast! Het spel staat bekend om zijn gezellige kerstthema en eenvoudige speelopzet. Je speelt met 5 rollen, maar het aantal symbolen is afwisselend per rol. De 20 winlijnen bieden de kans om combinaties te maken. De minimale inzet bedraagt slechts €0,10 per spin. Het is een minder geschikte gokkast voor high-rollers, want er mag maximaal €10 per spin worden ingezet. Het RTP percentage is wel hoog en staat op 96,06%. Daarnaast kan je profiteren van de winstgevende Sticky Wild symbolen en het spannende Re-spins bonusspel. Let vooral op de gouden munten, want die keren directe geldprijzen uit!

5. Fruit Shop Christmas Edition

De Fruit Shop Christmas Edition gokkast werd ook door NetEnt uitgebracht. De Fruit Shop gokkast is al bekend, maar ditmaal kan je genieten van een kerstthema. De gokkast beschikt over 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen. Het RTP percentage bedraagt 96,71% en de variantie is medium. Je geniet van ruime inzetlimieten. De minimale inzet bedraagt €0,15 per spin, terwijl je maximaal €150 per spin kan inzetten. Tijdens het spel verschijnen er Wild symbolen met vermenigvuldigers op het speelveld. En tijdens het Free Spins bonusspel kan je extra spins verdienen door winnende combinaties te maken.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!