back arrow

CASINO

Speluitleg: The Book Beyond

Laatste update 11-09-2023

4 min leestijd

thumbnail

Duik in een Egyptisch avontuur en speel mee op de The Book Beyond gokkast! Het spel werd uitgebracht door de spelprovider Gamomat. Het gaat wederom om een ‘Book gokkast’, oftewel een kopie van de Book of Ra gokkast. Dat hoeft de pret niet te drukken, want kan je kan genieten van een succesvolle opzet. Win de lucratieve Free Spins en geniet van de duwende bonusblokken. Oefen eerst gratis of speel direct met echt geld mee op de The Book Beyond gokkast!

Hoe werkt de The Book Beyond gokkast?

Je speelt op de The Book Beyond gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Je kan het aantal winlijnen niet aanpassen. De minimale inzet bedraagt €0,10 per spin, terwijl je maximaal €20 per spin kan inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 96,15% en de variantie is hoog. The Book Beyond gokkast kan je spelen op de computer, smartphone of een tablet. Natuurlijk kan je ook de gratis BetCity app downloaden en op die manier een gokje wagen.

Wild symbolen

Het doel van The Book Beyond gokkast is om combinaties te maken met de symbolen. De combinaties leveren geldprijzen op. Je krijgt daarbij de helpende hand van de Wild symbolen. Een Wild kan een ander symbool vervangen, waardoor er net wat sneller een combinatie ontstaat. Overigens is het Wild symbool ook gelijktijdig het Scatter symbool. Het speciale symbool is dan ook ontzettend belangrijk op The Book Beyond gokkast van Gamomat.

Free Spins bonusspel

Je kan op The Book Beyond gokkast ook een Free Spins bonusspel vrijspelen. Dat is alleen mogelijk door drie of meer Scatter (Wild) symbolen te draaien. Je ontvangt 10 Free Spins en die zijn extra waardevol. Tijdens het bonusspel kan je namelijk genieten van de zogeheten ‘duwende bonussymbolen’. Wil je kosteloos kennismaken met het spel, oefen dan eerst gratis op The Book Beyond gokkast.

Beoordeling van The Book Beyond gokkast

The Book Beyond gokkast werd op 2 juli 2020 uitgebracht door Gamomat. Het spel is een kopie van de Book of Ra gokkast. Wij hebben het spel uitvoerig getest. Check hieronder onze beoordeling:
  • Entertainmentwaarde
The Book Beyond gokkast scoort bijzonder goed op het gebied van entertainmentwaarde. Dat komt natuurlijk door het Free Spins bonusspel. Het basisspel is daarentegen erg simpel en herkenbaar.
  • RTP percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op The Book Beyond gokkast bedraagt 96,15%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €96,15 terugkeert bij de spelers. Het huisvoordeel bedraagt 3,85%.
  • Innovatief
De Egyptische thema gokkast is totaal niet innovatief. Het is namelijk een kopie van de Book of Ra gokkast. Er zijn onwijs veel Book gokkasten beschikbaar en die kennen allemaal een soortgelijke speelopzet.
  • Gebruiksvriendelijkheid
The Book Beyond gokkast is wel gebruiksvriendelijk. Je kan eenvoudig de inzet wijzigen en op de spinknop klikken. Daarnaast is het kansspel geoptimaliseerd voor mobiele spelers en kan er meegespeeld worden op de BetCity applicatie.
  • Grafische kwaliteit
Grafisch is The Book Beyond gokkast is bijzonder simpel en rechtlijnig spel. De animaties hebben een Egyptisch thema, maar zijn niet van een hoog niveau. Het verouderde spel moet het hebben van het bonusspel.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!