back arrow

HOME

Speluitleg: Random Runner

Laatste update 10-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

Jij kan bij BetCity een keuze maken uit honderden moderne gokkasten, maar ook altijd nog kiezen voor een klassieker. De Random Runner gokkast is een geweldig voorbeeld van een succesvolle klassieke gokkast! De fruitautomaat wist in de fysieke speelhallen al uit te groeien tot een enorme hit onder de casinospelers. Greentube besloot dan ook om een online versie van de Random Runner te lanceren en die kan jij bij ons spelen!

Hoe werkt de Random Runner gokkast?

De Random Runner gokkast beschikt over een kleurrijk en groot speelveld. Er zijn namelijk twee sets aan rollen beschikbaar. Een set bestaat uit drie rollen, drie rijen en één tot vijf winlijnen. Alle spelers starten op de Random Runner gokkast op het onderspel, ook wel het basisspel genoemd. Het doel is om geldprijzen te winnen. De speler kan een prijs incasseren of gebruiken voor het bovenste spel. Het vervolgspel biedt namelijk de kans op nog hogere prijzen. Het is tevens voor spelers mogelijk om rollen vast te zetten en nogmaals te draaien met één of twee rollen. De minimale inzet op de Random Runner gokkast bedraagt €0,20 per spin en er kan maximaal €1.000 per spin worden ingezet. Het RTP-percentage bedraagt 95,00% en de variantie is hoog.

Symbolen op de Random Runner

De symbolen die langskomen op de Random Runner gokkast zijn klassiek, oftewel kersen, citroenen, pruimen, sinaasappels en gouden bellen. De blauwe sterren leveren de hoogste geldbedragen op, terwijl de BAR-symbolen helpen om sneller tot een winnende combinatie te komen. Mocht er één enkele kers op de linkse rol landen, dan wordt er een random prijs van nul tot vier credits uitgekeerd.

Gratis Random Runner spelen

Natuurlijk mag jij de Random Runner gokkast eerst gratis gaan uitproberen. Ga naar het spel en klik vervolgens op ‘proberen’. De Random Runner gokkast is een simpel en doeltreffend spel. Gratis Random Runner spelen kan ook op de smartphone of een tablet. Je kan altijd later nog met echt geld spelen en proberen een mooie geldprijs in de wacht te slepen!

Spellen van Greentube

De spelprovider Greentube werd in 1998 opgericht in het Oostenrijkse Wenen. Het spelbedrijf maakt tegenwoordig onderdeel uit van Novomatic. Er zijn bij BetCity diverse populaire kansspelen van Greentube beschikbaar, waaronder de Simply Wild, Sizzling Hot, Book of Ra Deluxe en de Random Bonus Winner.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!