back arrow

HOME

Speluitleg: Hyper Strike

Laatste update 18-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

Een echte klassieker uit het spelaanbod van Microgaming is de Hyper Strike gokkast! Dit wonderbaarlijk kleurrijke en spannende spel werd gemaakt door Gameburger Studios. Het bijzondere aan de gokkast is dat je kan genieten van een klassieke speelopzet en hypermoderne functies. Er verschijnen bijvoorbeeld twee soorten Scatter symbolen op de rollen en winsten worden tijdens de Free Spins met vermenigvuldigers uitgekeerd. Je moet ook extra goed op de Scatter symbolen letten, want die keren hoge geldprijzen uit.

Hoe werkt de Hyper Strike gokkast?

De Hyper Strike gokkast is een redelijk standaard kansspel. Je speelt met vijf rollen en drie rijen. Winnende combinaties moeten op één van de 20 winlijnen verschijnen. Het is een laagdrempelig spel, want de minimale inzet bedraagt slechts €0,20 per spin. Je mag tot wel €120 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 96,24%. Let goed op de Scatters, want die keren maximaal €240.000 uit. Natuurlijk moet je dan wel met de maximale inzet meespelen en onwijs veel geluk hebben.

Wild symbolen

Er komen allerlei retro symbolen voorbij op de speelrollen. Je moet denken aan de kersen en de gouden bellen. Er kunnen ook nog Wild symbolen op de rollen landen. Die zijn heel eenvoudig te herkennen aan het woord ‘WILD’. Een Wild symbool vervangt een ander symbool en kan dus voor een winnende combinatie zorgen.

Scatter symbolen op de Hyper Strike gokkast

Normaal gesproken bieden de Scatter symbolen de kans om een Free Spins bonusspel activeren. De Scatters werken net even wat anders op de Hyper Strike gokkast. Je kan namelijk directe geldprijzen winnen met de symbolen. Drie tot negen Scatter symbolen in één spin leveren een prijs op. De prijzen lopen uiteen van 1x de inzet tot maximaal 2000x de inzet. Het is mogelijk om via deze weg de hoofdprijs te winnen van €240.000 op de Hyper Strike gokkast.

Bonuswiel

Er verschijnen ook Free Spins symbolen op de rollen. Drie of meer Free Spins symbolen activeren een bonuswiel. Daarop staan Free Spins en vermenigvuldigers. Het bonuswiel speelt daardoor een belangrijke rol op de Hyper Strike gokkast. In het beste geval win je 30 Free Spins en een 3x vermenigvuldiger.

Hyper Strike spelen op de BetCity app

De Hyper Strike gokkast is een populair kansspel en kan op de computer, smartphone of een tablet worden gespeeld. Het spel is bijvoorbeeld ook beschikbaar op de BetCity app! De applicatie is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!