back arrow

HOME

Speluitleg: Golden Wild Arcade

Laatste update 01-09-2023

4 min leestijd

thumbnail

De Golden Wild Arcade gokkast biedt het beste van twee werelden! Je kan namelijk genieten van een klassieke gokkast en hypermoderne bonusfeatures. De spelprovider Stakelogic richt zich met de online gokkast specifiek op de Nederlandse kansspelmarkt. Een goede keuze, want de Golden Wild Arcade is één van de populairste spellen uit het aanbod van de provider. Oefen eerst gratis op de klassieke Golden Wild Arcade gokkast of probeer het spel direct uit met echt geld!

Hoe werkt de Golden Wild Arcade gokkast?

Je speelt op de Golden Wild Arcade gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 9 winlijnen. Let op, je kan het aantal winlijnen niet aanpassen. Natuurlijk ben je wel vrij om de inzet te wijzigen. De minimale inzet bedraagt €0,20 per spin en je mag maximaal €50 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 95,25% en je maakt kans op een progressieve jackpotprijs. De Golden Wild Arcade gokkast is namelijk aangesloten aan de Spin To Win Jackpot van Stakelogic!

Winnen met de gouden X symbolen

Je kan prijzen winnen door combinaties te maken met de retro fruitsymbolen. Echter verschijnt er ook een gouden X symbool op de rollen. Mocht de goudgekleurde X onderdeel uitmaken van een winnende combinatie, dan krijgt de speler de winst met een vermenigvuldiger uitgekeerd. De vermenigvuldiger kan oplopen tot maximaal 5x!

Spin To Win Jackpot van Stakelogic

Stakelogic heeft het jackpotnetwerp ‘Spin To Win’ verbonden aan de Golden Wild Arcade gokkast. Vroeger kon je enkel nog een Mystery Jackpot winnen van maximaal €5000, maar tijden veranderen. Mocht je het Spin To Win bonusspel vrijspelen, dan mag je een draai geven aan het prijzenwiel in een live studio. Er staan verschillende soorten prijzen op het wiel, waaronder een jackpotprijs van minstens €100.000!

Beoordeling van de Golden Wild Arcade gokkast

De Golden Wild Arcade gokkast is een geweldig spel uit de collectie van Stakelogic. Het ouderwetse spel beschikt over de modernste features. Bekijk hieronder onze beoordeling:
  • Entertainmentwaarde
De retro symbolen en de moderne bonusfeatures zorgen voor een ideale combinatie. Daarnaast maak je kans op een waanzinnige hoofdprijs van minimaal €100.000. Het is één van de beste spellen van de bekende spelprovider uit Eindhoven.
  • RTP percentage
Het theoretische uitkeringspercentage op de Golden Wild Arcade gokkast bedraagt 95,25%. Dat betekent dat van iedere €100 inzet, er €95,25 terugkeert bij de spelers. Het huisvoordeel bedraagt op zijn beurt slechts 4,75%.
  • Innovatie
Je kan de Golden Wild Arcade gokkast zeker zien als een innoverend kansspel. Dat heeft alles te maken met de bonusfeatures en het bonusspel. De Spin To Win Jackpot kan je op een unieke manier winnen en biedt de kans op torenhoge geldprijzen.
  • Gebruiksvriendelijkheid
Ja, de Golden Wild Arcade gokkast is gebruiksvriendelijk. Onder het speelveld kan je gemakkelijk de inzet wijzigen naar eigen voorkeur. Klik op spin en het spel kan beginnen. De gokkast is ook beschikbaar voor de spelers op de BetCity app!
  • Grafische vormgeving
Grafisch is de Golden Wild Arcade gokkast een lust voor het oog. Het ouderwetse design zorgt ervoor dat het voelt alsof je in een echte speelhal bent.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!