back arrow

HOME

Speluitleg: Dreamy Genie

Laatste update 21-08-2023

3 min leestijd

thumbnail

De Dreamy Genie gokkast is een prachtig kansspel. Je duikt in een sprookjeswereld, waarin de geest de hoofdrol opeist. Natuurlijk is het spel een verwijzing naar het sprookje over Aladdin. De geest komt tevoorschijn door over de oude olielamp heen te wrijven. Drie wensen kan de geest vervullen en natuurlijk kan er gekozen worden voor rijkdom. De Dreamy Genie gokkast biedt ook de kans op een mooie geldprijs!

Hoe werkt de Dreamy Genie gokkast?

Je speelt op de Dreamy Genie gokkast met vijf rollen en vier rijen. Je hoeft niet op de winlijnen te letten, want er zijn 1024 manieren om te winnen beschikbaar. De minimale inzet bedraagt €0,25 per spin en je mag tot wel €25 per spin inzetten. Het RTP-percentage bedraagt 95,46% en de variantie is gemiddeld. De Dreamy Genie gokkast kan je spelen op de computer, smartphone of een tablet. Wellicht is het een leuk spel om eens uit te proberen op de applicatie van BetCity!

Gouden olielampen

De symbolen van de gouden olielampen spelen een belangrijke onderdeel op de Dreamy Genie gokkast. Dat is ook niet zo gek, want het is zowel het Wild symbool als het Scatter symbool. De gouden olielampen verschijnen uitsluitend op de drie middelste speelrollen en vervangen andere symbolen. Daardoor kan je wellicht alsnog tot een winnende combinatie komen op de gokkast met een sprookjesthema.

Prijzenrad op de Dreamy Genie gokkast

Mochten er drie gouden olielampen op de rollen landen, dan krijgt de speler toegang tot het prijzenrad. Dat kan ook gebeuren als er één of twee Scatter symbolen langskomen op de rollen. Er staan allerlei soorten prijzen op het rad. Er moet gedacht worden aan directe geldprijzen, Free Spins, extra olielampen, winstvermenigvuldigers en toegang tot een bonusspel.

Jackpot bonusspel

De speler kan via het prijzenrad toegang krijgen tot het spannende bonusspel. In dat geval verschijnen er kaarten op het speelscherm. De speler mag één kaart omdraaien en de bijbehorende jackpotprijs incasseren. Het kan gaan om de Mini, Minor, Major of zelfs de Grand Jackpot. Het gaat om vaste jackpotprijzen die kunnen oplopen door een hogere inzet te plaatsen.

Spellen van Atomic Slot Lab

De spelprovider Atomic Slot Lab staat bekend om zijn succesvolle en spannende gokkasten. Natuurlijk kan je alle populaire spellen van de gameprovider spelen bij BetCity. Speel bijvoorbeeld mee op de Egyptian Magic, Mystery Mine, Fairy Dust of de Happy Lucky!
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!