back arrow

HOME

Breek de week met 10 free spins voor de Razor Returns gokkast

Laatste update 10-08-2023

2 min leestijd

thumbnail

Wekelijks kunnen de spelers genieten van promoties bij BetCity. Het is bijvoorbeeld iedere woensdag mogelijk om in aanmerking te komen voor gratis spins. Woensdag is namelijk Free Spins Dag bij BetCity. Vandaag kan de speler profiteren van 10 gratis spins voor de Razor Returns gokkast van de spelprovider Push Gaming.

Hoe werkt de Free Spins promotie?


Spelers opgelet, want iedere woensdag kunnen er 10 gratis spins worden geïncasseerd bij BetCity. Free Spins Dag is beschikbaar voor alle spelers van 24 jaar of ouder. Vandaag (19 juli 2023) staan er 10 kosteloze draaien klaar voor de Razor Returns gokkast van
Push Gaming. De naam van de gokkast verwijst naar de succesvolle Razor Shark gokkast. De Razor Returns is namelijk het langverwachte vervolgspel.
Een speler moet over een account beschikken bij BetCity en een storting verrichten. Vergeet niet om de gratis spins nog even te activeren. De 10 gratis spins vertegenwoordigen een waarde van €0,10 per stuk. Eventuele winsten uit de gratis spins kan de speler laten uitbetalen, zodat het stortingsbedrag minimaal één keer is ingezet op het platform van BetCity.

Bonusfeatures en gratis spins op de Razor Returns gokkast

De Razor Returns gokkast werd op 4 juli 2023 uitgebracht door de spelprovider Push Gaming. Het unieke aan het spel is dat er onwijs veel bonusfeatures langskomen. Er moet gedacht worden aan de Wild symbolen, vermenigvuldigers, Cash Collector en de gratis spins. In het bonusspel kan de speler gigantische prijzen winnen, aangezien de vermenigvuldiger kan blijven oplopen.

Push Gaming

Push Gaming zag in 2010 het levenslicht en groeide uit tot één van de bekendste spelproviders van het moment. Ruim 100 medewerkers zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe kansspelen. Push Gaming beschikt over een kantoor in Londen en is gevestigd op Malta. Enkele populaire titels van Push Gaming zijn de Jammin Jars’ 2, Mystery Museum, Crystal Catcher en de Wheel of Wonders.