back arrow

HOME

Nieuw: Bon Bomb Bonanza

Laatste update 10-08-2023

4 min leestijd

thumbnail

Er staat een nieuw kansspel in ons spelaanbod en niet zomaar eentje. De Bon Bomb Bonanza gokkast is onze nieuwste aanwinst. Het unieke aan dit spel is de zogeheten ‘Hyperboom’. De krachtige globale winstvermenigvuldiger is ongelimiteerd. De winstpotentie op de Bon Bomb Bonanza gokkast is dan ook uitzonderlijk hoog. Het vrolijke spel brengt de speler naar een wereld voor met snoepgoed en andere lekkernijen.

Hoe werkt de Bon Bomb Bonanza gokkast?

De Bon Bomb Bonanza gokkast beschikt over een groot speelveld van zes bij vijf. Dat betekent dat er 30 symbolen op het speelveld landen. Het doel is om clusters te maken, want die leveren een geldprijs op. Het is een spel met een Pay Anyhere mechanisme. Er moeten simpelweg voldoende identieke symbolen op het speelveld landen om een prijs te kunnen winnen. Winnende symbolen worden van het speelveld gehaald. Daarvoor komen nieuwe symbolen in de plaats. Dat kan voor een kettingreactie aan geldprijzen zorgen. Tevens worden alle winnende symbolen bij elkaar opgeteld, die kan de speler opsparen. Als het lukt om genoeg symbolen te verzamelen, dan stijgt de progressieve vermenigvuldiger. De minimale inzet op de Bon Bomb Bonanza gokkast bedraagt €0,20 per spin en er kan maximaal €12,50 per spin worden ingezet. Aan de linkerkant van het scherm kan de speler de inzet wijzigen. Het RTP-percentage op het spel bedraagt 96,26% en de variantie is gemiddeld tot hoog.

Snoepbommen en vermenigvuldigers

De progressieve vermenigvuldigers worden alleen uitgekeerd als een snoepbom op het speelveld verschijnt. De bom moet dan wel nog deel uitmaken van een winnende combinatie. Dat is anders tijdens het bonusspel, daarin bieden de snoepbommen nog wat extra voordelen. Zodra een snoepbom vermenigvuldiger deel uitmaakt van een winst, dan wordt de vermenigvuldiger gereset.

Bonusspel op de Bon Bomb Bonanza gokkast

De Bon Bomb Bonanza gokkast heeft een bonusspel klaarstaan voor de spelers. Het bonusspel kan sneller worden geactiveerd door de dubbele bonuskans inzet te plaatsen, maar dat is niet verplicht. Het bonusspel kan vrijgespeeld worden door vier of meer Scatter symbolen te draaien. De Scatters zijn te herkennen aan de afbeelding van een ijsje. De speler krijgt 10 Free Spins toegekend. Tijdens de draaien is het makkelijker om een hogere vermenigvuldiger te bereiken en kan er sneller een hogere geldprijs worden gewonnen.

Populaire spellen van Blueprint Gaming

De Bon Bomb Bonanza gokkast werd uitgebracht door de spelprovider Blueprint Gaming. Deze bekende spelontwikkelaar heeft nog meer populaire spellen in het aanbod staan. Jij kan bij BetCity bijvoorbeeld meespelen op de Wolf Legend Megaways, The Goonies, Rise of Atlantis of de Diamond Mine Megaways.
BetCity Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze laatste promoties? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!